‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. May 08. 17:47:43 #7794

KutyaFutta - kifáradtam

Na, ma aztán nem lehet okom a panaszra. Az egész napomat a gazdival töltöttem és találkoztam sok-sok kutyával. De haladjunk csak sorjában.
először is elég korán buszra szálltunk. Elég sokat mentünk, nyűgös is voltam, mindíg fészkelődtem, meg felpattantam, le akartam szállni. Aztán végre leszálltunk a buszról és besétáltunk egy nagy, füves-fás részre. Ez volt a Liget. Átvágtunk rajta, közben már messziről láttam mindenféle kutyust, de nem engedtek oda hozzájuk. Egyszer csak sártakhoz érkeztünk, ahol a gazdi kapott egy pólót és egy rajtszámot, én pedig kaptam egy csini kendőt. Innen átballagtunk a Hősök terére, hogy megvárjuk Manciékat és Burkusékat. Jött sok-sok ember, fényképezték a szobrokat, hallgatták a hegedűszót és csoportokba verődve furcsán beszéltek egymással. Egy csomóan le akartak fényképezni Hát megadtam a népnek, ami jár, pózoltam egy szépet (leültem), meglegyen az örömük. Én egy iső után eluntam az egy helyben várakozást, hát elindultam és beültem egy ilyen turista csoport közepébe és élveztem a potya simit. Jó volt látni a gazdi féltékeny arcát
Aztán megérkezett Burkus és Manci, mentunk vissza a sátrakhoz. Ott annyi volt a látnivaló, nem bírtam magammal. Lemeóztam a pereces áruját is Csináltak rólunk közös fotót is. Jah, és közben találkoztunk más Blöki tagokkal is. Ott volt Zsüli, Balu, Rozi , Szofi és Polli is.
Lassan beálltunk a startolók közé és tűkön ülve vártuk, hogy indulhassunk. Kiábrándító, hogy a gazdik milyen lassúak De hősiesen bírták, csak behúztuk őket a célba. Ott kaptunk vizet, meg fincsi rágcsát. Ott találkoztunk Hangával is, akivel még sétálgattunk a Ligetben, miután hazamentek a többiek. Pacsáltunk egyet, aztán majdnem hazáig kísértük őket. A Ligettől egészen a Kosztolányiig sétáltunk ami majdnem 10 km. AGellért-téren lemeóztam a zöldséges áruját, a Móriczon meg rám röfögött egy bácsi, de nem értettem, mert nem tudok malacul. A buszon pedig aludtam egy jót, ami nagy ritkaság. Most megyek fürdeni Jó nap volt!

videó: http://kukker.manna.ro/showvideo/2319/kutyafutta_verseny_a_varosligetben

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. May 09. 08:31:27 #478293

Látom sportoltatod a gazdikádat is! Biztosan nagyon jó buli lehetett.