‹‹‹ vissza Whiskey adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta -Lexy- gazdi (Whiskey), 2010. September 02. 16:00:38 #10447

Nagyon rosszul vagyok!

Kedves barátaim!

Azt hiszem lassan kapjátok az üzenetet hogy elhunytam, de remélem nem! Az szörnyű lenne, de nagy a vaószínűség, ugyan is ma rettenetesen voltam, amikor kaptam a reggelim, gazdy a kezébe vett, de még akkor sem nyitottam ki a szemem, témolyogva mentem, még lélegzek és remélem még sokáig is fogok! "A helyesírásra nem tudok most koncetálni, hisz Whiss lesz a második höri hím akit elvaszítek-gazdy" Szörnyű...amég lehet addigmegpróbálok kitartani, kapok vitaminos vize, de nem nagyon tudok inni! Sajnos ez van, így van megírva a nagykönyvben, megszületünk, s halunk is... Borzasztó! Szurkoljatok nekem, hogy éljem túl!






2010. 09. 02

Sajnos bekövezkezett az a dolog amire fel voltam készülve...Whiss egnap este a szememláttára elhuny t! Szörn hangot adott ki magából, majd minden fájdalom nélkül eltávozot. Nem tudja elkpzelni semejik hörcsög gazda, hogy ezt végignézni tétlenül, szörnyű volt, rettenetes soha nem fogo elfeejtenidrága Whiss-emet. Több apró gyertyával emlékeztünk rá, és egy képet tettünk a mécesek mellé, így elgyászoltuk drága kicsi testét. A temetés is megvot, ott aol az összes többi hörimet eltemettük, elbúcsúztattuk! Whiss külöleges hörcsög volt, nagyon külnleges, kedves és kézbarát, aranyos, zelíd, nagyon jó fiú volt, tényleg semmi gond nem volt vele, hiányozni fog nekünk! Max egy kicsit büdi volt, de sűrübben cseréltünk neki almot! szóval alóben nagyon eredményes hörcsög volt, ha ezt mondhatom! M ost már mindenki elmondhatja, NYUGODJÉK BÉKÉBEN WHISS! (gazdy)

Hozzászólások száma: 2

Írta -Lexy- gazdi (Whiskey), 2010. September 03. 14:50:32 #647242

Köszönöm Marcipán, de tudod a hörik nem élnek sokáig, habár én úgy is fiatal voltam, azt hiszem megérte, ha a kölykeimért kellett feláldozni magam akkor megérte!

Írta Landerra gazdi (Marcipán), 2010. September 02. 14:48:36 #646247

Nagyon szurkolunk......................
Ne add fel... a Gazdiért, Magadért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcipán és Anyája