Mi a blöki.hu?

A blöki egy közösségi portál ahol kedvenceid kapják a főszerepet.

Lehetőséged nyílik háziállataid bemutatására, ismerkedésre és az összes állatokkal kapcsolatos téma megbeszélésre. Oszd meg kedvenced fényképeit, videóit vagy írj webes naplót. Ismerkedj fajtársakkal vagy beszélgess a fórumon. Kedvenced oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek, így könnyen megoszthatod a legújabb élményeidet.

Gazdi adatai

Profilod

Megadhatod a gazdi adatait, korát, nemét, valamint feltölthetsz magadról egy képet. Fontos, hogy soha ne adj ki ismeretleneknek elérhetőséget (pl. cím, e-mail, telefon).
Ugyanitt láthatsz egy statisztikát arról, hogy mennyire vagy aktív blöki tag. Ha elérsz egy bizonyos pontszámot akkor jutalmul kikapcsolhatod a hirdetéseket az oldalon.

Beállítások

Itt a különböző értesítési beállításokat változtathatod meg, valamint módosíthatod az e-mail címed, a jelszavad és törölheted a regisztrációdat. A regisztráció törlésekor minden adatod, képed és videód véglegesen törlésre kerül!

Állataid

Maximum 5 állatod lehet az oldalon, ha ennél többet szeretnél megmutatni akkor regisztrálhatsz magadnak egy újabb felhasználót (új e-mail címmel). Az oldalt mindig egy bizonyos állat nevében használod. Azt, hogy melyik állatod aktív a jobb oldali JELENLEGI ÁLLATOD dobozban láthatod, ugyanitt válthatsz állatot - az állat képére kattintva. Minden állatnak külön barátai, külön levelezése, képei és videói vannak.

Kilépés

Segítségével kiléphetsz az oldalról, ezt mindig tedd meg ha mások is használják ugyanazt a számítógépet.

Állat profil oldal

Ez a nyitó oldal ha bejelentkezel az oldalra. Itt láthatod a levelezésed, barátaidat, képeid és videóid. Azt is megnézheted, hogy mi történt a barátaiddal vagy kinek közeleg a születésnapja.

FONTOS! Az oldaladon válthatsz 2 fajta nézet közül: Szerkesztem az oldalt és Ahogy a többiek látnak, ezt jobb felül tudod váltogatni!

Állataid adatai

Általános adatok

Itt állíthatod be az állat általános tulajdonságait, pl: név, faj, nem, kor, bemutatkozás.

Blogod

Új blogot hozhatsz létre vagy a meglévő bejegyzéseket szerkesztheted. Minden blogbejegyzéshez 20 db fényképet is feltölthetsz.

Képeid

Itt találod albumba rendezve az állatod képeit. Összesen 40 albumot hozhatsz létre, egyenként 100-100 képpel.

Videóid

Maximum 20 videót tölthetsz fel állatonként.

Üzeneteid

Itt találod bejövő és elküldött üzeneteidet, valamit új üzenetet is küldhetsz barátaid számára. Az olvasatlan bejövő üzenetek kiemelten láthatóak az állatod profil oldalán is.

Barátaid

Megnézheted eddigi barátaid, a közelgő születésnapos ismerőseid. Elfogadhatod a bejövő barát jelöléseket és megnézheted, hogy te kiket jelöltél barátnak.

Privát chat

Jobb alul találhatod a privát chat-et amivel közvetlenül beszélgethetsz barátaiddal. Ez minden oldalon nyitva marad, igy beszélgetés közben nyugodtan csinálhatsz mást is a blöki oldalon belül.

Aktív blöki.hu tagok listája » megnézem

Itt láthatod az oldalon legaktívabb tagjaink 100-as toplistáját. A pontok az olyan különböző tevékenységekért járnak, mint a bejelentkezések száma, feltöltött képek száma, hozzászólások és kommentek száma stb. A lista naponta frissül.
Remélem Téged is hamarosan a lista tetején láthatunk.

Fórum » megnézem

A témák kategóriákra vannak bontva, hogy könnyen megtaláld a téged érdeklő témákat. Figyelj fórumozás közben, hogy ne nyiss olyan témát amit már korábban valaki megnyitott és kerüld a személyeskedést, káromkodást. A hozzászólásaidhoz egy-egy fotót is csatolhatsz. A jobb oldali fórum eszközök alatt láthatod kedvenc témáidat és kereshetsz a meglévő témák között.

A nem megfelelő stílusú hozzászólásokat, káromkodásokat a gombbal jelezheted

Vicces videók és képek » megnézem

Itt keresgélhetsz a több mint 800 vicces videó és 1500 vicces állatos kép között. Nagyszerű szórakozás, mindenképpen nézd meg a régebbi videókat is! Ha tetszik oszd meg Facebookon, hogy ismerőseid is nevessenek egy jót!

Kérdezz! » megnézem

Tedd fel az állatokkal, állattartással kapcsolatos kérdéseidet vagy segíts és válaszolj mások kérdéseire!

Chat » megnézem

Nyilvános chat, ahol szobákra bontva beszélgethettek egymással.

Játékok és versenyek

Fotóverseny » megnézem
Minden vasárnap új témában nevezhetsz a versenybe vagy szavazhatsz mások képeire. Érdemes megnézni a korábbi eredményeket is. Ha van jó képed és nevezel mindenképpen olvasd el a részvételi szabályokat! Egy fotóra naponta 1x tudsz szavazni.

Videóverseny » megnézem
Hasonlóan működik, mint a fotóverseny de ez minden hónap 1-én indul, így 1 hónapon keresztül gyűjtheted a szavazatokat. A fotóversenyhez hasonlóan itt is minden nap újra tudsz szavazni a kedvenc videóidra.

Flash játékok » megnézem
Érdekes állatos játékokkal töltheted az időt. Válogass a több, mint 150 játék közül.

Ki vagyok én? » megnézem
Találd ki minél hamarabb, minél kevesebb kép-részletből, hogy melyik blöki tag szerepel a képen. Mindig az adott állat fő profilképét látod. 15 percenként új segítséget kapsz, de közben bárki más is kitalálhatja és elhalászhatja előled a pontot.

Szövegelj! » megnézem
Saját vicces fotóidat töltheted fel és írhatsz magadnak vagy másnak vicces szöveget a képhez. A legjobb szövegekre szavazhatsz és ha végül elég szavazatot kap akkor az a szöveg kerül rá a képre!

Ismerős meghívása » megnézem
Egyszerre maximum 30 ismerősedet hívhatod meg a blökire!

Köszöntünk az oldalon!