‹‹‹ vissza Misis Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 05. 22:02:48 #19660

Nagy hó.

A mai nap nagyon jó volt. Amikor kimentünk hátramenünk Fehér Agyarhoz. Ő a láncon maradt mert még csak így lehet,mivelő 2-3szor nagyobb tőllem és hát az elsőnap amikor meglátott akkor is megtámadt.
Nagyon nagy hó volt.Nekem a hasamig ért alig tudtam menni,inkább ugráltam. Aztán hátra mentünk a kertbe és ott játszottunk. A gazdi alig tudott velünk lépést tartani. Nagyon jól mulattunk. Igaz Fehér Agyar sokat leszorított, de a gazdi amikor már látta hogy már nem tudok mozdulni megrántotta a láncot és lehúzta rólam Agyarítót.
Aztán egyszer Fehér Agyar beleharapott a számba és az vérezni kezdett. A gazdi akkor vette észre mikor megráztam a fejemés apró pici vérfoltok potyogtak ki a számból. A gazdival gyorsan visszaszaladtunk az udvarra, Agyarnak beakasztott a láncát és gyorsan felkapott a gazdi engem és szaladt velem felfele a házajtajához és a gazdi kiabált hogy az anyukája gyorsan mennyen oda és hogy nézze meg a számat mert vérzik. De nem volt súlyos az eset.
A gazdi kiment. Én is mentem utánna nem sokára. És megint elkezdtünk játszani.
Átmentünk a virágkertbe(amiben nyáron virágok nőnek, de most csak hólepte "élettelen" föld volt) és ott folytattuk a napot. Összevissza mászkáltuk a szép hót.Ott még nagyobb volt a hókupac, sőt ott a hó a keritésig ért, ott szaladgáltunk. Aztán a gazdi beszaladt a telefonjáért hogy képeket tudjon csinálni rólunk. Aztán hátramentünk és bevált nagy nehezen.
Este amikor a gazdi ment fürödni és nyitva volt minden ajtó hogy mennyen befele a meleg a fürdőszobába, akkor néha bekukkantottam hozzá hogy megnézzem ott van-e és hogy hogy van.
Amikor végzett és bejött a szobába és felöltözött akkor játszottunk a benti-játékaimmal. Amikor azt is "meguntuk" a gazdi elővett egy könyvet és elolvasott 2 rövidke kis "regényt". Amikor befejezte akkor már aludtam úgyhogy kikellet most már mennem a konyhába éjszakára.

Noss, erre emlékszem a mai napból!

Köszönöm hogy szakítottál egy kis időt a blogomra. Remélem tetszett! Puxxa

Hozzászólások száma: 0