‹‹‹ vissza Misis Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 07. 20:38:10 #19668

2012.febr.7. Egy nagyon-nagyon rossz...

A mai nap is úgy ment mint az összes többi. A gazdi hazajött a suliból, mosollyal és egy zsepivel a kezében ami nagyon jó illatú volt. Husii, rántott husi volt benne,de csak volt, mert mire haza jött a gazdi nem volt benne semmi, mert útközben megette. Aztán leöltözött, az anyukájával megbeszélték a napot és aztán játszottunk. Így telt el a nap.
És most leírom hogy miért ezt a nevet adtuk a blognak: "Egy nagyon-nagyon rossz este".
A gazdi valamiért, már nem is tudja hogy miért, kiment a konyhába.Egyszer csak hallja elég-közelről a szomszéd kutya ugatását. Kiment megnézni hogy nem-e megint a hátsóudvaronkun van-e. És igen mind a 2kutya ott volt. A gazdi gyorsan beszaladt az anyukájához hogy már megint itt vannak a kutyák! Gyorsan kiszaladtak, közben a gazdi anyukája szidalmazta a kutyákat(meg voltrá az oka!). Hátra mentek a kapuhoz hátranézni hogy mi van a mi kutyánkkal Fehér Agyarral.?. És szegénykém ott feküdt. Elbántak vele. Szerencsére még él. A gazdi anyukája gyorsan beszaladt a telefonjáért hogy felhívja a kutyák gazdáját hogy jöjjön gyorsan. A kutyák gazdája itthon volt. A gazdi anyukája hátra ment Agyarért hogy előre hozza. Szegény nagyon lassan jött mert nem bírt. A kutyák gazdája a "csicskáját" küldte hogy vigye vissza a kutyákat(mert ő nem meri(vagy valami)). Fehér Agyar addig bent volt az előszobában. Amikor visszavitték(végre) a kutyákat, a gazdiék kivitték Agyart vissza az udvarra, de most már az első udvarra.
Aztán bejöttek és nagyon idegesek voltak, én még akkor nem tudtam semmit a történtekről. Majd akkor tudtam meg amikor a gazdi megtanult és kimentünk hozzá. Jajjj...Istenem(hogy lehettek ilyenek)...Én még ilyet sosem láttam...Nagyon,sőt szörnyűen nézett ki! Én még megijedtem tőle.Szörnyű volt a kinézete. Összeragadt, véres gyönyörű szép bundája.Még leülni sem tudott, ha leült fájt neki. De azért játszottunk vele hogy tudja hogy mi ilyenkor is mellette állunk és szeretjük őt! Ő nem tudott szaladni, de igyekezett. Aztán a kint lét vége felé a ...

Hozzászólások száma: 6

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 08. 14:21:18 #1195274

Hát yah. Képzeljétek el hogy a gazdája nem is foglalkozik vele csak eteti,itati és néha leengedi őket a kertbe.Ennyi.Yah és éjszakára elengedi.De amúgy nappal egy hogy is hívják?ööö... tudjátok az a nagy "ketrec" amibe belefér a kutyaól meg ahol eltudja végezni a dolgát. Meg sose szól nekik egy jó szót sem. Csak néha szídja őket.Ennyi.
Meg mikor mi játszunk az udvaron meg a kertben a kutyákkal akkor is a két kutya olyan szomorúan vagy irigykedve meg érdeklődően néznek. Mert velük sosem játszanak. Néha ezért sajnálom őket.Hogy velük senki sem játszik és nem nevelik őket!

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2012. February 08. 07:51:22 #1195102

Soha nem a kutya a hülye,hanem a gazdája! Nem megfelelő tartás,foglalkozás,nevelés.Olyan a kutya,amilyennek a gazdája neveli.
A gazdáját kell feljelenteni,hogy nem tartja megfelelő körülmények között a kutyáit.
A ti kutyátok viszont ha megsérült,mindeképpen orvosi ellátásra szorulna,hogy ne legyen ebből a sérülésből később nagyobb baj.Elfertőződhet a seb,fájdalmai vannak a kutyának stb.Ez is a megfelelő állattartáshoz tartozik,hogy ha magamhoz veszek egy állatot akkor gondoskodom róla,és orvoshoz viszem ha szüksége van rá.

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 07. 20:12:01 #1194992

Amúgy azért volt meg rá az okuk a gazdiéknak hogy hülyének nevezték a kutyát mert tényleg meg volt rá az okuk! Nah szóval Bocika aki előttem volt kutyájuk(családtaguk) a gazdiéknak, Bocikának az anyját meg ölték a(z) kutya-anyukáját egy éjszaka.Lüszikét.

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 07. 20:06:09 #1194985

Igen tudom. Meg néztük. Szerencsére nem súlyos. Amúgy úgy játszottunk vele hogy járkáltunk ide-oda. De amúgy ő is követett minket.
És ami a kutyaólt illeti sajnos nem jöhetett be pedig igazán akartuk volna.

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2012. February 07. 19:59:37 #1194977

Ha annyira megsérült,akkor nem játszani kell vele,hanem orvoshoz vinni!
Le kell fertőtleníteni a sebeit,nehogy elfertőződjön!Lehet,hogy úgy meg sérült amit össze is kell varrni.Ezt megnéztétek?
Nem hiszem,hogy ebben a hidegben,betegen kint a kutyaólban jó helye lenne.

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 07. 19:50:05 #1194961

Töltöttem fel néhány képet Fehér Agyarról(5kép) és a gyilkos-rosszkutyákról(1kép)!