‹‹‹ vissza Misis Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. February 08. 21:20:20 #19682

3.rész 2012.ferb.3. Úton hazafele az...

És üres lett az ülés.Egyszer csak a gazdiék nagyon mozgósak lettem. Tokaj-on voltunk ami nagyon szép hely. Láttunk egy nagy hegyet, azt mondták hogy az a Tokai-hegy. Nagyon nagy és szép volt. Le is fotózták. Aztán amikor megálltunk akkor látták a Tokai Ország címert azt is leakarták fotózni de felszáltak sokan és végül is nem lett megörökítve. Sajna, pedig az is szenzációs volt(ahogy a gazdiék mondanák .
Nyíregyháza--Leszáltunk a vonatról. Volt ott lépcső ott felvett a gazdi és leséltáltunk de nem érkeztünk elmenni a váróba. Azonnal mentünk a vonathoz.A lépcsőn felfelé már a lábamon mentem.A gazdi örömére. Már majdnem indult a vonat, már be is zárták az ajtót, de szerencsére elértük. Ott volt egy nénikalóz, ő megsimizott az ajtónál .Felszáltunk, végig mentünk egy hosszú úton a vonatban(ez volt az egyik kocsi). A következő kocsi üres volt. Ott leültünk. Kirakták megint a szájkosaramat: ).
Egy kisidő múlva jött a nénikalóz. Nagyon aranyos volt. Csodált engem .Mindig simogatott Egyszer le is fotózott a kislányának. Mert a kislányának nagyon tetszik az olyan fajta kutyus mint én. Már morfondíroztak arról is hogy örökbe fogadnak egy kutyulit az árvaházból. Az új gazdiaim mondták hogy most kaptak. A néni kérdezte hogy honnan és hogy mennyiért kaptuk/vettük? A gazdiék mondták hogy ingyen,ajándékba kaptak. A néni kérdezte hogy már csak ez az egy kutya volt annak az illetőnek akitől elhoztak? A gazdiék elmodták hogy még van egy tesóm és egy keverékű pajtártam. Aztán a néni elkérte a régi gazdim telefonszámát hogy felhívja hogy akkor van-e elvihető kutyus még nála. Az új gazdim anyukája előkereste a telefonjából a számot. A néni elmosolyodot hogy "Kutya József"? Mondta a gazdi anyukája hogy igen mert sok József van neki. És így tudja.
Az utazás közben nézelődtem, egyszer pedig a gazdi ölében az ablakon át. Ekkor készültek a másik négy fotók.
A néni sokszor elment melletünk és mindig megnézett.
Záhony--Leszáltunk a vonatról, be mentünkmegint egy nagyházba ott ...

Hozzászólások száma: 0