‹‹‹ vissza Misis Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. March 03. 12:17:46 #19907

Eltüntem a blökiről. Elmaradt napjaim.

Sziasztok! Hát igen, egy kis időre eltüntem innen a blökiről. És így nem is tudtuk leírni a napjaimat. De ez azért van mert a gazdi nem ért rá felnézni. Azóta nagyon sok dolog történt vélem,pl királyi lakoma volt és beteg is voltam. De most leírom !:
1. Királyi Lakoma Napja : Asszem hogy ez a nap egy szombati nap volt. A gazdi anyukája ezen a napon sok é fincsi kaját főzött, és sok is megmaradt, ezt nekem adták, persze nem kellet volna, de én örültem neki . Ezen a napon nem csak reggelit, déli kaját és vacsorát kaptam hanem volt nekem reggeli,tízórai,ebéd,uzsonna és vacsora is volt. És ez nekem már túl sok. De finom volt (az én szemszögömből nézve)!
2. Beteg lettem : ( : Másnap bizony ez nekem megártott az előző napi lakoma nap . Fájt minden izületem/izmom, nem volt kedvem semmihez sem, nem ettem, rosszul éreztem magam. Játszani se volt kedtem és nem is bírtam. A gazdi mihint felakartam emelni máris nyüszítettem, mihint fel akartam állni nyüszítettem. A gazdiék nagyon-nagyon megijedtek. Előbb azt hitték hogy Fehér Agyar hozzám nyúlt(úgy). De aztán rájöttek hogy biztosan megcsömötem. És igen megcsömöltem . Az nap nem is adtam nekem enni. Nem is kellett,nem kívántam. Ez ment 3-4 napig, persze fokozatosan növelték a kaját amit aznapra kaptam. Előbb egy nagyon kicsi kaját kaptam, De a rosszullétem után már vissza jött minden a régi kerékvágásba, és annyit kaptam amit más napokon.


De már jól érzem magam

Nagyon Szépen Köszönöm hogy Elolvastátok a Blogomat!

Hozzászólások száma: 0