‹‹‹ vissza Misis Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta 1Szandus5 gazdi (Misis Sziszi), 2012. March 05. 17:44:48 #19939

12.03.04. Egy izgalomban teljes nap

Sziasztok! Sajnos nem tudtam leírni a február 4-ai napomat, de most leírom !:
Ezen a napon sok minden történt. Nem írom le részletesen, de címszavakban megosztom veletek.
Volt ez ezen a napon: Délelőtt elmentünk a kutyafuttatónkra barkáért. De a gazdi anyukája üres kézzel tért haza . Mi a gazdival és Fehér Agyarral ott maradtunk mert kell nekünk egy kis szabadság és egy naagy futkározás . Jó volt. De amikor felmentünk a csúcsra akkor Fehér Agyarító a gazdi anyukája után rohant és a gazdi nem tudta visszahívni. Ez a "vesztére" lett, mert utánna már a gazdi anyukája ezért vitte is haza. És így nem élvezhette ki a napi/heti szabadságát.
A gazdival a futtatói-hegyecskén maradtunk. És sétáltunk tovább, én a gazdi után bóklásztam. Egyszer csak látja a gazdi hogy Fehér Agyar elszökött. Előbb a rétecskén volt, de aztán kiment az utcára. Hallottunk valami szörnyűséget. Fehér Agyar ugat, nagy hangzavaj, egy kislány sikítozik. A gazdi megrémült. és félt hogy nem-e támadt meg valakit Agyar. Ugyekeztünk haza. A gazdi még mindig rémült volt. Irénke néni kint volt az utcán/ a járdán és cipekedett. A gazdi nem sokára átment Irénke nénihez meg kérdezni hogy mi történt. De azt mondta ő nem hallott és nem is látott semmit. De Fehér Agyar még mindig nem volt otthon. A gazdival bementünk. Sok idő eltelt és a gazdi már nagyon ideges volt. Ilyen sokáig még nem volt el. A gazdi anyukája kiment és hívni kezdte. És haza jött !! Dejó, a gazdi már ment is kifele hozzá. És együtt voltunk kint. A gazdi fényképezte F.Agyart egy Dokumentum videóhoz/filmhez. Néhány képet azért rólam is készített . Ekkor a gazdi kapott egy szép kavicsot Fehér Agyartól ami még hasonlított is a szabadság kutyusára . Van is róla kép, Nézzétek meg!
És még volt: Vali,Marika,anyukájuk és apukájuk lejöttek ! Egy kicsit a gazdiék beszélgettek egymással aztán mikor a film vége lett amit néztek akkor a gazdi közölte a lányokkal hogy öltözzenek mert megyünk sétálni. De győzködni kellett őket. Egyikük se akart vagy nem tudott.

Hozzászólások száma: 0