‹‹‹ vissza a(z) Általános fórumhoz

Mit tegyek??Segítsetek. fórum

Írta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. April 14. 16:21:51 #490182

Igen Bobó gazdi a kong az nem kaja első sorban hanem unalom űző. A séta meg azért kell mert unatkozik naphosszat bezárva és felgyűlik az energiája ami ugatásba torkollik. Gondolj bele szegény kutyád ott van egyedül abban a pici kertben minden ugyan olyan mint máskor semmi se változik, persze hogy megugatja az embereket. Ha van a kertbe olyan játék ami lefoglalja egy kicsit a figyelmét, akkor máris jobb lesz. Ha látják a szomszédok, hogy a kutyáddal foglalkoznak és nem csak be van zárva 24 órára egy szűk kis kertbe, akkor talán jobban elfogadják a kutyusod.

Írta SzendiAndi gazdi (Joey), 2011. April 14. 15:07:05 #490166

Bobó.Szerintem senki sem gondolt arra,hogy éhezteted a kutyát.Ezek a lehetőségek azért vannak,mert elfoglalja magát velük.Ha van ott neki egy olyan csont vagy sokáig rágcsálható kaja-nem tudom a bassetek mit kaphatnak-akkor lefoglalja vele magát hosszadalmasan.És lehet,hogyha jön a postás elkezd megint ugatni,de nem fog lehet vele sokat foglalkozni,ha van ami leköti a figyelmét.A séta meg azért lenne jó ötlet,mert ki lehet vele fárasztani.és lehet még egy vakkantásra se lenne kedve felállni,még a postás kedvéért sem.
Ne vesd el ezeket az ötleteket.

Írta Riszike gazdi (Bobó), 2011. April 14. 13:08:07 #490136

Sziasztok!
Itt nem arról van szó. hogy sétál vagy eszik e a kutyám, azt hiszem félreértettétek a dolgot.
A kutya sétál és vacsorát is kap ha nem vagyok itthon, DE attól még ugyan úgy ugat ha jön a postás vagy szórólapos vagy ilyesmi. Nem a nappalokkal van baj, hanem az éjszakával illetve a hajnallal amikor jönnek.

Írta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. April 14. 11:07:02 #490117

Szerintem Simbának igaza van! Kérj meg egy gyereket, vagy egy nyugdíjast, hogy vigye el sétálni. Az se megoldás, hogy egész nap a lakásban legyen, az nagyon sok idő! A basetek, meg alapjáraton ugatós kutyák úgy tudom, nem hinném hogy lelehetne szoktatni...
Kyrának an egy kongja, ha elmegyek előtte este tele tömöm husis krémmel, és lefagyasztom. Reggel amikor indulok fagyottan odaadom neki, és azzal is eltelik egy csomó idő, mire kinyalogatja belőle a krémet.
http://vakkanto.blog.hu/2010/12/06/mit_rakjunk_a_kong_ba
Néha néha egy két füstös velős csontnak is lefoglalja a kutyát....

Írta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. April 13. 09:27:58 #489628

Nincs esetleg egy jo ismerösöd,baratod aki elvinne a kutyadat kicsit setalni amig te dolgozol?
Nalunk itt sok diak is szivesen setaltat kutyat egy kis "zsebbpenzert",vagy csak ugy mert nincs sajat kutyaja.
Vagy esetleg egy olcsobb kutyapanzioba vinni?
Hany orat kell a kutyanak naponta egyedül lennie?
Ha munka elött kellökeppen elfarasztod akkor 6 orat a lakasban is kibir egyedül.
Leszoktatni az ugatasrol nagyon nehez.Mert ha unatkozik,ebben latja a feladatat,szorakozast.

Előzmény: #489528

Írta Riszike gazdi (Bobó), 2011. April 12. 19:45:33 #489528

Szia.
Valószínű, hogy Bobó magányos, de sajnos egyedül vagyok és amikor dolgozom muszáj a kertben hagynom, mert a lakásban így is rengeteg kárt okozott és nem is marad már meg bent, imád kint lenni, ha bezárnám amíg dolgozom akkor szerintem még rosszabbat tennék vele, mindig rohanok haza hozzá és az összes szabad időmet vele töltöm, ennél többet nem tudok vele lenni.Nem tudom mit tegyek

Írta Mafi gazdi (mafi), 2011. April 12. 19:41:09 #489526

Sziasztok!
Sajnos a kutyusomnak,ízületi fájdalma van,már csak sajnos a fájdalomcsillapító segít.Az állatorvos javasolt egy gyógyszert,amit havonta egyszer kell adni a kutyának,azt szeretném kérdezni,ha már valaki próbálta ezt a gyógyszert akkor légyszi írjátok meg a tapasztalatokat!Azért mert 7000 ezer forint az egyhavi adag,ami nem is érdekelne,csak tudni szeretném,hogy tényleg hatásos-e??!!!
Gyógyszer neve:TROCOXIL

Írta SzendiAndi gazdi (Joey), 2011. April 12. 14:37:05 #489420

Szia.
Nem lehet,hogy Bobó kissé magányos,és azért ugat?Hiszen azt írtad,hogy napi 24 órás munkarended van.Elképzelhető,hogy nem tudsz rá elegendő figyelmet szentelni?
Azon kivül,lehet nem kellene a kertben hagyni,amíg melózol,nehogy baj legyen belőle.Mert azt már nem lehet visszacsinálni

Írta Riszike gazdi (Bobó), 2011. April 12. 11:28:19 #489329

Sziasztok, röviden összefoglalnám a történetem: Gödöllőn lakom albérletben, a lakás társasház és tartozik hozzá egy különálló kis kertrész.van egy "kedves" szomszéd asszonyom, aki gyűlöli a kutyákat, mióta Bobó nálam van a szomszéd folyamatosan támad engem a kutya ugatása miatt, mostanra odáig fajult a dolog, hogy feljelentett engem azért, mert amikor dolgozom(24 órás munkarendem van)éjjel ugat a kutya.Aláírást gyűjtögetett az utcában, mindezt a hátam mögött.Nem tudom mi lesz a szabálysértési eljárás kimenetele, de a kutyámtól semmi esetre sem akarok megválni, de félek a következő lépése az lesz, hogy megmérgezi Bobót, amikor nem vagyok itthon.sajnos anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy egy családi házat béreljek ki, nem véletlenül dolgozom ilyen sokat.Az ugatásgátló nyakörvön is gondolkoztam, de nem tudom, hogy hatásos-e.Kérlek aki tud nekem tanácsot adni, azt nagyon szépen megköszönöm, hogy vajon mit tehetek, hogy a kutya ne ugasson.
És még annyit tennék hozzá, hogy Bobóért mindent megteszek, ő a "gyerekem", és akkor egy ilyen senkiházi embert az zavar, hogy egy kutya ugat?????

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

YWFmbm51c25vYmJtcXRnN3E3NXY2NWNnbTI=