‹‹‹ vissza a(z) Offtopichoz

Szellemtörténetek fórum

Írta Chokky gazdi (Hector), 2013. March 14. 12:18:35 #805072

Velem nem rég annyira ijesztő dolog történt (legalábbis nekem) hogy azóta csak Cecíliával a fehér pehelypárnával vagyok képes csak aludni (Cecília a macskám)!

Na de elmesélem:

Az egész úgy kezdődött hogy egy este mikor egyedül voltam gondoltam beengedem Hectort. Egy órára rá olyan érzésem volt mintha figyelnének... aztán hallottam hogy valaki jön fel a lépcsőn. Kinéztem de semmi és a lépcsők még mindig nyikorogtak mint mikor valaki járkál rajtuk. Jó nagyon megijedtem de elnéztem ami nagy kár volt! A kutyám (ahogy beléptem a szobámba) elkezdett rám morogni! Hector mellé telepedtem de ő még mindig az ajtóra morgott, ugatott, nyüszített aztán behúzódott farokkal az ágyam végébe bújt! Ilyet életében nem csinált és nem is gondoltam volna hogy fog. Akárhogy húztam nem mert megmozdulni aztán nekiiramodott és kiment. Éjszaka kb. 10-kor éppen feküdni készültem amikor a zárt (szinte kinyithatatlan) szekrényajtó kinyílik gyorsan és kiesik a lovaglócsizmám. Jó, vissza zárom valamikor fél órára rá arra ébredek hogy a plüss malacom elkezd röfögni a szekrény tetején!

Azóta félek a saját szobámtól! Sőt már ha egyedül hagynak akkor is nagyon elkezdek rettegni...

Írta atos19 gazdi (Pöttyös Szuzi), 2013. March 08. 23:46:36 #804169

Sziasztok!Velem pár éve az történt hogy kint voltam este az udvaron,etettem a kutyákat,és hátramentem a melléképületünkhöz,(az egy nyitott melléképület,aminek van padlása és fel lehet rá látni) na és a padlás egyik végéből valaki nagyon elkezdett dübögni,közeledett ..Ati a beaglem nagyon elkezdett ugatni,hát én úgy megijedtem hogy berohantam,anyum ezt észre vette hogy fel vagyok zaklatva és megkérdezte mi a baj,elmeséltem neki,és elhitte.. anyummal is történtek érdekességek mesélte..majd ha lesz kedvem legépelem őket.. Meg pár napja az történt hogy tesómmal egy szobába alszunk,és épp lefeküdtünk aludni,és mindketten hallottuk hogy valaki egy cipzárt felhúz..azonnal megkérdeztem tesómat hogy ezt hallotta-e és mondta hogy igen,úgyhogy nem képzeltem be..azután meg pár perccel az ágyunk végére valaki leült,de abba már nem vagyok biztos hogy szellem volt mert a házba nálunk 2 macska van..
Pár évvel ezelőtt láttam egy férfi kísértetet a házunkba,elsuhant előttem..és csak délután volt.. nem nagyon láttam az arcát de hasonlított nagyapámra,8 éve távozott el,a házunkban rengeteg holmija van,úgyhogy nem kizárt hogy ő volt..
Még van 1 történetem,már vagy 3-4 éve volt amikor épp nagyon siettem a tesiöltözőbe,legelsőnek értem be,senki nem volt bent.Elkezdtem öltözködni,(a tesi öltözőnek két része van,az öltöző és a zuhanyzó része)a zuhanyzóban valaki sírt,feloltottam a villanyt,semmi.. velem eddig ezek a furcsaságok történtek...

Írta Zoey9500 gazdi (Szófia), 2013. February 24. 09:18:49 #802357

Mi is voltunk tavaly olyan június-május körül oszt.kiránduláson.2 napos volt.Nagyon rozoga hely volt.2 emeletes faházakban voltunk ahol ha az emeleten az ágyon elfordultál a fal felé annyira nyikorgott a padló hogy az nem igaz.A házak 8 fősek voltak négy ágy fent és négy lent.A barátnőmmel bevállaltuk hogy az emeleten alszunk de azért volt félelmetes mert fent nem működött a villany .Éjszaka meg pláne nem tudtam aludni mert kicsit féltem.Meg ha tudtam volna sem lehetett mert kint bográcsoztak olyan 16 éves formák.Cigiztek ezért becsuktuk az ablakot és ilyen olyan pálinkát,vagy italt megittak.Volt egy gyerek aki ilyet mondott:Józsi apám pálinkája jót tett a tűzre .De később a tulaj rájuk szólt és így elmentek aludni.Olyan éjfél tájba meg olyat hallok hogy valaki kopog az ablakon.Ember nem lehetett mert nem érné fel az emeleti ablakot.Meg elsuhant párszor az ablak előtt.Akkor láttam először szellemet.Majd felébresztettem a LB-met.Mondtam neki a szellemet ő meg nevetett de megijedt mert meglátta elsuhanni megint azt a szellemet.Erre mindketten csak annyit mondtunk hogy **z meg.Mert erre csak ez lehet a reakció kábé.Reggel meg a fenyőfa alatt gy jagermaister üveget találtunk üresen.És kiderült hogy ott régen mikor ez a kemping féle nem volt.Egy birtok volt ahol egy nő meg egy férfi lakott.Valami balesetet szenvedtek.Hogy egyikük leesett a lépcsőről másikuk meg rá szívrohamot kapott és azóta ott kísértenek.

Írta Chokky gazdi (Hector), 2013. January 04. 15:38:47 #791006

Egy hete hallottam hogy valami nyerít a kertbe kimentem és semmi.Ez többször lejátszódott míg egy éjszaka egy ló teste kezdett kibontakozni az árnyékban de a ló sehol. A ház előző gazdája mesélte hogy nálunk döglött meg a lova azóta tegnap hallottam utoljára a nyerítést!

Írta jaskoemma gazdi (Dönci), 2012. July 08. 13:25:01 #748792

Én egyszer egy kék fényt láttam elsuhanni/besuhanni az ablakon.nem képzelődtem!!!!szerintem az a fogtöndér volt mert este volt és az mindig este történik.Meg is néztem a párnát,és alatta egy200-as volt.
Fura mi???

Írta Tücsitacsi gazdi (Tücsök), 2012. June 17. 21:39:05 #743908

Mi Dobogókőnél kirándultunk,és amikor elértünk egy ilyen izét...,csakra követ(ami álítólag földi erőket sugároz?),akkor Tücsök elkezdett hihetetlen erővel ugatni,pedig csak én meg apukám voltunk a közelben,és szerintem nem hallhatott semmi különlegeset,de ha hall is valamit akkor sem ugat szünet nélkül!Szóval elég érdekes volt,és én csodálkoztam is!

Írta Tücsitacsi gazdi (Tücsök), 2012. June 16. 23:20:05 #743472

Mi egy oszt.kiránduláson a faházunkban beszélgettünk este.Ezzel nem volt gond amíg egy fekete alak el nem kezdett fel-alá járkálni az ablakunk elött,majd megállt,benézett,és elkezdett kopogni az ablakunkon.Mindenkit kirázott a hideg!

Ui.:Végül kiderült,hogy az OFŐ-nk volt,és áthallattszott hozzá a beszélgetésünk!

Írta Szafi2000 gazdi (Száfi), 2012. February 22. 15:37:07 #694154

A mi lakótelepünk egy temető helyére építették.

Írta picur0315 gazdi (Picurka), 2011. December 18. 12:41:32 #652288

a mi házunk nagyon nagy és amikor este kimegyek kicsin nasizni mindig hallom a meghal cicánk nyávogását és néha látom is amikor ez előszőr megtörtént egy poharat is eltörtem!de már megszoktam

Írta Dorka9 gazdi (Leni), 2011. December 14. 20:09:52 #650699

Hát az az igazság hogy a gazdival valami ijesztó történik n agyon megilyed. De később lehulyézi magát hogy meg ijedt. Egyszer a gazdi isibol haza jött. A konyhában ivott amikor valami tiszta fehér elsuhant az ablak előtt. A suhant szó nem is jó arra amit a gazdi látott. Ember formálya volt, nő.Lebegett, nem gyorsan nem is lassan ment. A gazdi nagyon meg ilyedt.

Írta duccio gazdi (Boglár), 2011. December 02. 14:45:07 #644827

Szívesen mesélnék, de annyi van, hogy nem egyszer kimeríteném a karakter számot.

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

aDM1a3Q1aDYzanY0N25xcTJoZnAwcDVjODc=