‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Hajógyári Szigeti Séták fórum


Írta picviv gazdi (Demoiselle-Pyr Molli), 2011. November 29. 20:45:33 #643273

Mi majdnem minden nap kimegyünk. Már kb 6 éve járunk ki. Szerencsére mi sem futottunk bele gyakran az "ellenségbe", de jobb odafigyelni. Bár volt néhány hónap, mikor különösen gyakoriak voltak a közteresek, ez mostanra szerencsére lecsökkent. De sajnos ez a múltkori rendőri jelenlét nem volt szimpatikus. Ilyen szempontból tényleg jobb a nagy füves terület, mert a rendőr is, és a közteres is az úton megy végig. Nyáron voltak közteresek biciklivel is, egészen a Dunáig lekerekeztek. Mi este szoktunk kijárni....és olyankor nem igazán szoktak előfordulni ilyen balesetek. Az ismerősöm inkább a kora délutáni órákban jár ki, és ő panaszkodott sokszor. A hétvégék általában biztonságosak, bár múltkor a rendőrök vasárnap keringőztek az úton, de nem volt piszkálódás.

Írta picviv gazdi (Demoiselle-Pyr Molli), 2011. November 29. 11:56:58 #643037

Hát nekem sajnos ismerősömet már rendőrök is piszkálták a szigeten. Ráadásul kistestű kutyusa van. Felszólították, hogy azonnal tegyen pórázt a kutyára, vagy kap egy csekket. Sajnos voltak már kint közteresek rendőri kísérettel is...ilyenkor fotóznak is. Egy bobtail kölyköt is fotóztak rendőrök közteresekkel karöltve. Úgyhogy lényegtelen, hogy rendőr vagy közteres...kicsi vagy nagytestű. Ha éppen egy kötekedős emberke az illető a mini kutyusra is ráparancsolja a pórázt. Nyilván a nagytestűeknél már szigorúbb a szankció. Itt Óbudán sajnos nagyon szigorúak. Múltkor a Bogdáni úton a rendőr pattant ki a kocsiból, és már adta is a szép kis csekket egy keverék kutyus gazdijának (aki közepes méretű kutyus volt). Úgyhogy jobb az óvatosság.

Előzmény: #640095

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. November 22. 16:24:26 #640095

Tudtommal nem a rendőrök szokták megállítani és fotózgatni a kutyásokat, ők a rendet őrzik, és nem szórakoznak kutyasétáltatókkal, max ha nagytestű a kutya, akkor beszólhatnak, de azt sem hiszem.
Eddig mindig egy fehér kocsival voltak, akik a kutyásokat nézték. Én még sosem találkoztam velük, pedig majdnem minden nap kint vagyok, és mostanában hírt sem kaptam, hogy lettek volna. Pár hónapja volt egy kis riadalom, de akkor is csak nagykutyások vagy sokkutyásokat piszkáltak.
Szerintem ők is rájöttek, hogy a Hajógyárira kutyásokon kívül alig jár valaki (hétköznap biztos).

Írta picviv gazdi (Demoiselle-Pyr Molli), 2011. November 22. 00:06:16 #640037

Sziasztok

A Hajógyárin rendőrök voltak most vasárnap (2011.11.20). Mindenki megfogta a kutyát, úgyhogy tovább gurultak. De nagyon nézelődtek. A csárda melletti úton haladtak, aztán visszafordultak. Úgyhogy csak óvatosan kedves Hajógyárisok. Illetve a kutyusokkal is vigyázzatok a csárdánál, mert múltkor kiszöktek és 4-en nekünk támadtak. De az egyik kutyás már szólt a rendezvényközpontosoknak és azt mondták, hogy intézkedni fognak.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. June 04. 03:52:43 #511094

Sziasztok!
Mostantól4 hétvégén (szombat, vasárnap) keresztül Gyereksziget lesz a Hajógyárin, így érdemes este 6-7 után menni, hogy az ember kutyája, és annak a gazdája ne keveredjen konfliktusos helyzetekbe.
Itt van infó: http://sziget.hu/gyereksziget
(Kb. fél7-ig vannak aprogramok.)
Koraeste meg átvesszük az uralmat a MI szigetünk felett!

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 25. 17:48:21 #481894

7 körül kint leszünk.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 24. 20:33:16 #481729

Mi ma délután is voltunk kint, gyönyörű idő volt, de tényleg kezdenek eltűnni az emberek kutyákkal. Szerintem mindenki beijedt. A hátsó rétnél vagy 10 percig sétáltunk, még egy mozgó lényt láttunk.

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 23. 20:46:21 #481093

Nem azt mondtam h jól meg kell veretni, de igenis harapjanak oda neki, hogy tudja mik a szabályok. Csak a kutyákat sajnálom, hogy a gazdák nem tanítják meg kommunikálni, és mégis a kutya szenved a kapcsolat hiánytól, és a bizonytalanságtól, és még ennek tetejébe őt is kapják el, nem az idióta gazdáját. Egy jól szocializált kutya megfelelően tudja helyre rakni a tolakodókat, szó sem volt arról,hogy szocializálatlan,agresszív,kommunikálni nem tudó kutyával rakassák rendbe.

Előzmény: #481055

Írta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. March 23. 20:20:39 #481064

En sem veretnek meg egy kutyat sem direkt.
Ez rossz iranyba sülhet el.

Előzmény: #481055

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 23. 20:19:07 #481063

Jogos.
Ráadásul ha felkapja,akkor még informálódni sem tud a nagy a kutyáról,csak azt látja kicsi,mozog,aztán be is indul a vadász ösztön!
Meg ha felkapja akkor a kutya ugye még maga biztosabb is lehet,hisz az egoját is táplálja ezzel,de a másik véglet is lehet amit írtál,hogy hű a gazdi fél,akkor én majd elijesztem vagy fél? akkor én is!

Előzmény: #480932

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 23. 20:15:55 #481055

Abban nem értek egyet,hogy jól megkell veretni!
Inkább olyan kutyával kell megismertetni,aki kulturáltan jelzi neki a határokat.
Lásd amit írtam.

Előzmény: #480888

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 23. 20:13:34 #481049

Azt ne felejtsd el,hogy a falkavezér az apróbb összezördülésekbe nem szól bele.
És egy falkán belül akár percről percre is változik a rangsor!
Vagyis mégis van döntési joga a kutyának,de csak ésszerű határok között!
És nem arról beszélek,hogy hagy terorrizáljon másikat,mert azt nem szabad hagyni,de bármekkora méretű kutya is az illető a kutya kommunikációt értenie kell!
Ezt egymástól tanulják,illetve van belőle ami ösztönös,szóval a gazda nem taníthatja ezt meg!
De a határokat igen!
Ha valaki legyen az kicsi vagy nagy ezt nem tartja szem elött,akkor azt "megbüntetik".
Ami nem az,hogy első ferde nézésre átharapja a torkát a másiknak!
Elöbb nézés,testtartás,energia,majd morgás,leszorítás a jel!
Ha ebből sem ért akkor finom figyelmeztető harapás következik!
Ha ez sem ér semmit,akkor jó megkergetik a szemtelent.
Ha nincs gond összeszagolnak,egymásról informálódnak és ennyi.
Vagy egyik erre,másik arra vagy játék lesz.
Ezek a normális kutyakommunikáció alapelvei!

Előzmény: #480884

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 23. 19:57:34 #481016

Igen, ezt a fölkapkodóst is ismerem, nevetséges! Egyszer egy foxis (!) gazditól én könyörögtem ki, hogy engedje ela kutyáját, had játsszon szerencsétlen. "De a kutyák majd összevesznek..." Mondom nem, biztos vagyok benne, hogy ebből játék lesz. "De ő nem vállal felelősséget." Mondom, nem is kell, nyugi. Hát a végén ott áradozott nekem, hogy nem is hitte, hogy az ő kutyája játszani is tud. Nem csoda, ha soha nem engedi oda senkihez, csak elrángatja.
Szerintem a fölkapkodás is tipikusan azért van, mert különben figyelni kéne, nevelni, foglalkozni a kutyákkal, nem csak andalogva sétálgatni.

Írta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. March 23. 18:47:09 #480932

Szerintem ez a kiskutya-nagykutya "vita" soha nem fog veget erni.
Az en tapasztalatom hogy 80% kiskutyagazda ha meglat engem a kutyaimmal,panikba esik,fölkapja a kutyajat es szinte rohan
Igy nem is csoda ha a kiskutya egy idö utan fel a nagytol ha a gazdaja ilyen felelmet mutat.
A masik hogy ket idegen kutya milyen jol tud kommunikalni egymassal.Ket idegen gazda miert nem?
Miert nem lehet megkerdezni hogy milyen termeszete van a nagyobb kutyanak?Miert kell rögtön elrohanni?
Azert ha egy kutya nagyobb termetü meg nem automatikus hogy rögtön nekiesik egy kisebb kutyanak



Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 23. 18:05:32 #480903

Hát Szonja, az én Partvisomnál nem tudsz jobban szocializált kiskutyát mutatni. Ő ha gáz van, tényleg meg is adja magát. De bizony nem egyszer volt már, hogy nagytestű kutya féltékenységből (labda féltés -pedig Partvist a labda sem érdekli, és nem veszi el senkitől, vagy pasi féltés - sok vizsla nevelése is hagy szerintem kívánnivalót maga után, sajnos a vizslások 90% nincs tisztában avval, hogy mennyire kéne lemozgatni a kutyáját, és esetleg nevelni sem ártana). Szóval megadja magát, és tovább tépik. És lerángatjuk, nagyon sokszor a kedves gazdi csak néz, még annyi sem, hogy Rozika/Mancika talán ezt nem kellett volna, ejnyus bejnyus. Ettől szomorodok el a legjobban, hogy egy ilyen szituációban lehetne megmutatni a legjobban a kutyának, hogy mit ne tegyen máskor, de a gazda meg csak áll bambán. Vagy fel sem fogja, hogy mi történt, vagy pont leszarja, mert az ő kutyájának biztos nem lett baja, mert tuti az volt felül. Talán titkon büszke is egy kicsit, hogy ha már ő nem erősebb a szomszéd verőlegénynél, de a kutyája valakit meg tud még verni - ha az 20 kilóval könnyebb, az sem baj.
Bizony, Partvisnál is létezik kisebb kutya, és voltrégen dominanciaharc is, de én az elején elfolytottam, mert nem az ő dolga keménykedni vagy felügyelni bárkit. Persze egy kisebb testű kutyával könnyebben játssza ezt le az ember, hátára csapom, és megbeszéljük. Talán sok gazdi égőnek is érzi ezt lejátszani a helyszínen a kutyájával (vagy csak szimplán irtó lusta hozzá), pedig csakis ott helyben érdemes.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 23. 17:48:13 #480889

... ha már a Sziget Fesztiválért semmilyen bérleti pénzt nem szedtek be eddig. Ezt tudtátok? Én padlót fogtam. Azt hittem, ha már egy hétig (sőt, előtte hetekig és utána hetekig) el vagyunk zárva a szigetünktől, egy hétig meg egész Óbuda nehezen szenderül álomra, legalább folyik be pénz a közös kasszába, és szépül a mi kis kerületünk. Á, egy fityinget nem kértek eddig a szigethasználatért, a sok bosszúság, hogy a kutyák milyen drogos cuccokat nyalnak be a fesztivál után, hogy a sok bulizós telehányja és teleszarja a szigetet. Nekik nem kell oltási könyvet és kakazacsit felmutatni a bejáratnál?!

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 23. 17:46:12 #480888

Ha nem a te kutyád az, amelyik domináns viselkedésével húzza magára a nagyot, akkor természetesen nem.

Van nekem is kistestű kutyám, ő is domináns köcsög volt nagyokkal szemben. Hagytam, hadd adjanak neki, 2-3 szor megtépték rendesen, megtanulta, ha megadja magát, és semleges viselkedést tanusít, akkor nem fogják bántani.
Ennyire egyszerű véleményem szerint.

Nincs olyan, hogy totál ártatlanul nekirohan egyik kutya a másiknak.

Maximum a gazda nem képes felismerni a testtartásból a domináns viselkedését a kutyájának, és aranyosnak tartja, míg ezzel a viselkedésformával azt éri el, hogy prédává teszi magát nagytestűekkel szemben.

Egy megfelelően szocializált kutyához hiába rohan oda egy érzékenyebb nagytestű, ha nem reagál rá, megadja magát, nem fogja megtépni.

Előzmény: #480884

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 23. 17:41:14 #480884

De könyörgöm, én mit mondjak, ha egy nagy kutya köt bele a kicsibe? Verd szét fiam, legföljebb belehalsz??
Persze, mindenki a saját oldaláról vizsgálja a tényeket, de csivava harapásba talán még nem halt bele senki, míg... (ugye nem kell folytatnom, hogy értsétek, és nem kell erről vitázni.)
És ha többen itt amellett foglaltok állást, hogy a kutya nem ember, akkor azt is át kéne gondolni, hogy ebben az esetben miért ő döntse el, hogy kit pofoz le, mert nem szimpatikus neki? Elvileg azt is a gazdának kéne lerendeznie, hiszem ő a falkavezér, nem kéne bíráskodó helyzetet hagyni a kutyának, a gazda feladata rendet tartani. (És mit tegyek, ha a vizslalány féltékeny, és szerelmes? Vagy csak az ember lehet szerelmes? Bizony az állatvilágban, sőt kutyáknál is van, hogy csakis egy párt hajlandó elfogadni egész életében.)

Mi is gondolkoztunk már azon, hogy nincs itt olyan kemény befeszülés ellenőrzés téren, majdnem minden nap megyünk ki, különböző napszakokban, és eddig csak Misi látott valami ellenőröket, de ő sem lett megbüntetve. Meg azért lehet ott figyelni, állítólag kocsival mennek, feltűnő azért bent egy kocsi. Persze, jön a jó idő, és valahonnan pénzt kell gyűjteni a kerület kiadásaira...

Írta fireman gazdi (Hektor), 2011. March 23. 15:34:12 #480808

Sziasztok!
Csak egy ilyen erejéig lábatlankodok ide:

Előzmény: #480807

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 23. 15:32:42 #480807

ott a pont!

Míg a nagykutyások többségi része ténylegesen igyekszik a KUTYA igényeit kielégíteni, addig a kiskutyásoknak egy cukcsi mukcsi kis gyerekük ficeg a póráz végén hajcsatozva felöltöztetve. (lesarkosított)

Tény, hogy egy kistestű kutya nem tud akkora sérülést okozni.
Viszont az is tény szerintem, h rohadtul megérdemli , ha ő az aki dominánsan viselkedik, nem tud megfelelően kommunikálni a többi élőlény felé, mert soha a büdös életbe nem tanították meg neki, és nem tiltották le a nem megfelelő viselkedést.

Hadd ne az én kutyám élje már pórázon az életét azért, mert a kistestű kutyások sajnos tulnyomó része képtelen a sajátját visszahívni,megnevelni etc.

Az én kutyám szocializált, de igenis odaharap ha a másik kötekszik vele és én ezt soha nem fogom nála letiltani.

Előzmény: #480575

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 23. 08:45:30 #480596

Ez amit vázoltál szintén egy szélsőséges eset.
Normális kutya ilyet nem csinál és normális gazdi nem hagyja ezt a kutyájának!

Előzmény: #480580

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 23. 01:16:11 #480581

Hova tűnnek a szóközök a hozzászólásokból?

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 23. 01:12:09 #480580

Van ilyen is,de ez valóban általánosítás! Nagyon sok olyat láttam már, hogy a kis törpe félelemből morgott egyet (én is befosnék, ha egy 20szor akkora ember odajönne hozzám, ki tudja milyen célokkal), és a nagy meg beledöngölte a földbe, mert támadásnak vette. Azét ő is tisztában lehetne a méretével meg az álkapocs méretkülönbséggel.
(NemrégPartvist is nagyon meg akarta tépni egy vizsla, mert puszit adott avizsla szerelmének. És szó nem voltelkényeztetésről, ő mindenkivel remekül kijön, pontosan tudja, kinek kell behódolni. Egyértelműen a másikrontott rá féltékenységből, pont elég lett volna figyelmeztetnie. És sajnos nem mondhattam neki, hogy verd szét a ribi arcát, mertremegve szedtük ki alóla.)
Ez olyan, minthaa nagycsoportos, 50 kilós Gézuka verné a fejét szét a kiscsoportos, 20 kilós Pistikének a fejét a betonon, mert az nagyon csúnyán nézett rá a szemüvegén át. Gézu anyukája is megtaníthatja, hogy kisebb gyereket nem bántunk, ha hülye, hát úgy kell neki, persze Pisti se nézzen csúnyán.

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 22. 23:13:04 #480575

Ez mindig így van!
Amúgy a kiskutyákról annyit,hogy ha a gazda elkapná a kis ego bombáját időben,akkor nem alakulna ki ilyen.
Csak míg egy kiskutyát jaj de aranyos címen felmentenek addig egy nagynál az ilyenek negyede is végzetes bűn!
Itt a hiba!
Meg ott,hogy tök mindegy kis kutya vagy nagy kutya egy a lényeg!
KUTYA!
Nem gyerek könyörgöm!
Szóval nem alszik ágyban és nem dícsérjük meg mikor olyan aranyosan terorrizál mindenkit még a saját családját is(ez általánosítás,de sajnos szomorú tény)!

Előzmény: #480514

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 22. 21:25:23 #480514

Na én a kiskutyák pártfogójaként azért hozzátenném, hogy ha két kutya összevész, igenis a nagy kutya legyen, aki nem veszi föl a hisztit, mert nem ő fog hazamenni fej nélkül a vita után!

Sok-sok éve már elég jól elkülönült: a Hajógyári a kutyásoké, a Margit-sziget az embereké, és eddig nem volt nagyobb ellentét ebből, remélem 1-2 hülye futó(bolond) miatt nem kell újabb helyre száműződni. Az a baj a gazdikkal, hogy nincsenek tisztába a kutyáik természetével, vagy sz*rnak rá nagy ívben. Pedig ha tudom, hogy a kutyám ráront a bicajosra vagy a futóra vagy..., akkor ha közeledik egy áldozatjelölt, akkor megfogom vagy olyan nagy ívben kerülök, hogy biztos ne legyen baj. De ha már egy lökött gazda miatt is bejelentenek egy jó helyszínt, akkor több százan szívnak miatta.

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 22. 13:23:46 #480130

Ismerős

Előzmény: #480082

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 22. 00:16:37 #480032

mert bulldog... ésbiztos megijedtek a röfögésétől...

Előzmény: #479604

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 21. 18:16:27 #479689

A német dogot megértem,de a francia bulldogot?
Ez tipikusan egy íróasztal rendelet.

Előzmény: #479460

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 21. 17:51:39 #479604

A német dogot megértem,de a francia bulldogot?
Ez tipikusan egy íróasztal rendelet.

Előzmény: #479460

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 21. 17:40:37 #479577

jaja, de amíg ő se tudja eldönteni mit is lát éppen mit akar?

A kis keverékemtől több félnivalója lenne, mint a szonjától

Előzmény: #479460

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 21. 15:35:53 #479451

Velem nekiállt vitázni az egyik közteres még békáson hogy kössem meg a pittbullom és rakjak rá szájkosarat mert harci kutya...
hiába mutogattam az oltásit, meg a törzskönyvet, hogy nem az, ő idiótasága jobban tudja....

Előzmény: #479450

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 21. 15:35:05 #479450

Akkor lenne joguk bármit is lépni, ha megfelelő területű,felszereltségű és méretű kutyafuttatók volnának, kérdem én, hajógyárin úgyis hatalmas területek vannak, miért nem csinálnak egy elkerített részt, agility-vel ahová lehetne menni...

Még lóvét is markolhatnának fel támogatás címén az Eutól...

Előzmény: #479428

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 21. 14:57:28 #479428

Semmi
Addig,míg valakinek a valakije bele nem lép egy kutya...-ba.
Csak mint a gyorsulásnál
Míg nem történt gáz,nem borult a bili.

Előzmény: #479419

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 21. 14:25:06 #479409

Előzmény: #479405

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 21. 14:21:53 #479407

Én úgy tudom, az oltási könyvet nem kell magaddal hurcibálni a nap 24 órájában, csak ha kifejezetten olyan rendezvényre mész, vagy külföldre.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 21. 14:20:34 #479405

Meglett a kutyus, éjjel 2-kor a gazdi talált rá a Bécsi útnál, semmi baja szerencsére.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 21. 00:16:45 #479312

Hát mi majdnem minden nap voltunk a héten is, a legkülönbözőbb időpontokban, és még nem volt szerencsénk az ellenőr Urakhoz.

Ma viszont a19:00 órás tüzijátéknál elveszett az egyik legjobb cimboránk. És sajnos mivel ő gyalogkutya, ezért a tüzijáték elején még a szigetről is kiszaladt, ismerve a kiutat,mert utána a benzinkutyas mondta, hogy látta a HÉV felé távozni. Még 3 és fél óráig kerestük, holnap újra kezdjük.
Ha látnátok a Hajógyárin, szóljatok, bár erősen kétlem, hogy visszamenne, de hátha. Foxi jellegű, fehér, drótszőrű, 2 éves kan. De az embereket kerüli, abban reménykedünk, hogy valami kutyához ha odamegy, a gazdi el tudja kapni. Nyakában van a telefonszáma.
Ő az:
http://www.bloki.hu/petmedia/images/13869/96583.jpg
A Flórián téren lakik, tehát a két pont között bárhol, és a sokktól vezérelve meg akárhol is lehet.

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 20. 15:48:34 #478798

Köszi az infókat.

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 20. 13:02:59 #478613

Egész 3.kerület területén ellenőrzik egy ideje a chippeket, ami szerintem nagyon helyes.
Egy kis trükköt mondanák nektek:
nyakörvön egy karabiner, azon meg egy 5-10 centis kontaktpóráz fityeg....
Van póráz a kutyán? van.....

Egy a fontos: oltási könyv mindig legyen nálatok, és egy két zacskó, ezekre utaznak.

Előzmény: #478605

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 19. 13:30:30 #477937

Fél3 körül kint leszünk.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 18. 20:44:20 #477743

Ma nem jutottunk ki, mert egész nap mászkáltunk, Partvis is kész van.
De holnap talán sikerül világosban kimenni. (Még nem tudom pontosan, de ha lesz időm, felírom.) Talán 2-3 körül.

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 17. 23:33:38 #477344

Mi sulin voltunk 18-22-ig
Valóban jól esett
De Cleó ügyesen állta a vízet (természetesen nem egész idő alatt esőben volt),én meg víz álló vagyok

Előzmény: #476938

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 17. 17:17:00 #476938

Ma (csütörtök) is megyünk, 6-ra kint leszünk, akit érdekel, csapódjon!
Az eső eláltt, isteni idő van, de a gumicsizmát tessék elővenni! ;)

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. March 15. 20:10:25 #475791

Kedves Hajógyárisok!Hadd forduljak hozzátok azzal a kéréssel, ha esetleg belénk ütköznétek ( amstaff,keverék,cane corso, és sokszor sok sok juci) kérnélek titeket, ne engedjétek a kutyákat a mieink közé, mert szabadon tréningezünk.
Igyekszünk mindig kieső részt találni, de sokszor az ugatásra, apportozásra oda szalad más kutya is.

Köszönöm!

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 15. 20:05:43 #475785

Megírnád priviben a számod,hogy ne kelljen esetleg kutatnom?
Köszi.
Amúgy én kutyakiképző is vagyok és ha tudok megyek holnap.Akkor a k-hídnál a nagy parkolóban van a tali?

Előzmény: #475764

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 15. 19:49:08 #475764

Végül negyed4-től fél6-ig kint voltunk.
Nagyon jó volt, a kicsit végre el merte engedni a gazdija a spiccen, ahol szinte csak mi voltunk. (Lelenc kutyus és kicsit nehéz természet, de valahol el kell kezdeni a szocializálást és a nevelést.)
Oltári nagyot játszottak, pancsiztak, kergetőztek.

Holnap (szerda) este megyünk fél7-7 körül.
Akinek van kedve, csatlakozzon!

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 15. 16:48:05 #475586

Sajnos ezt már lekéstem:(

Előzmény: #475547

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 15. 15:11:34 #475549

Szimpatikus ez a kávézó, egyszer benézünk mindenképp.
Akkor majd egy délelőtti sétát összehozhatunk máskor.

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2011. March 15. 15:08:39 #475547

Sziasztok!
Negyed 4 körül érünk ki.
A nagy parkolóból szoktunk indulni, besétálunk a betonúton, néha egészen a végére, a Dunához le (attól függ, milyen kutyukkal vagtyunk, és mennyire van meleg), aztán vissza vagy a betonon, vagy összevissza.
Olyan másfél-2 órát kint vagyunk. Egy fekete kicsi, egy fehér közepes, egy vörös kicsi, egy barna kicsi és egy barna nagy kutyával megyünk eddig, így lehet minketfelismerni.
Várunk szeretettel, Cleó!

Írta Balázs30 gazdi (Cleó), 2011. March 15. 09:38:18 #475453

És ma hol találkoznánk a Hajógyárin?

Előzmény: #475375


ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

b3VlZmwzdGtwbTVzdTBsc2Noa29wNG92MDE=