‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Szomorú tény: De ilyenek az EMBEREK! fórum

Írta Shana gazdi (Zeusz), 2011. May 23. 19:48:32 #505069

Milyen állatorvos az aki nem látja el a sürgősségi esetet????
Nemrég itt pécsen találtunk este 8 körül egy kiskutyát aki nem tudott lábra állni.Telefonáltunk a gyepmesteri telepre félóra múlva jöttek érte elvitték állatorvshoz és utána átkerült a menhelyre ahol azóta is él.

Írta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. May 23. 14:02:30 #504854

Jézusom!

Írta Dark333 gazdi (Musu), 2011. May 22. 17:02:34 #504503

módosítom nem pitbull hanem bullterier. Bocsi

Írta Dark333 gazdi (Musu), 2011. May 22. 16:37:00 #504497

Hát ez nem mindenkire vonatkozik de a mai esetem nagyon elkeserítő és szörnyű volt.
Ma éppen haza fele tartottam és meg láttam egy pitbull kutyust. Már messziről láttam hogy mindenki szörnyülködve kikerüli sőt volt olyan aki futott is előle mert követte. Aztán meg láttam a bajt. Szegénynek a nyakától a farkáig fel volt hasadva a háta egészen a csontjáig. Vérzett de nagyon. Lihegett és rosszul nézett ki. Nem bántott senkit csak segély kéröen nézett. Elkezdtem telefonáli: Felhívtam az állatorvost aki közölte velem hogy ha nem fizetem ki az ellátását akkor nem foglalkozik Velem és amúgy is vigyem be, pedig mondtam hogy nincs autóm buszra meg nem igen szállhattam volna vele. Felhivtam egy segély szolgálatot hogy jöjjenek ki mert nem tudom elszállítani a kutyust erre átkapcsolt 1 millio helyre de senki nem segített, mondván ez nem az Ö kerületük, nem az Ö hatáskörük. A járokelök sem voltak segítökészek. Volt a kutyin nyakörv de biléta nem. Ápolt kutyus volt látszott hogy nem gazdátlan. Vagy félóra tehetetlen telefonálás után még mindig semmi. Ja és persze az emberek hangos megbotránkozása után, akik csak óbégattak de nem csináltak semmi. végre megjött a gazdi. Nagyon meg volt ijedve. Állítólag kiszökött és biztos a kerítés vágta szét. (ajánlom Neki hogy úgy legyen ahogy mondta!!!!) Remélem minden rendbe jön a kutyival.
Csak az a baj hogy senki nem akart segíteni szerencsétlen párán és ez elszomorító. Még azok sem akiknek ez elvileg a munkájuk. Az ott lakok még egy darab rongyot sem adtak hogy elkössem a sebét vagy a vérzést csillapítsuk. Érdekes felfogása van az embereknek...............

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

OGwyMXY2aWtoNWxucDdtaTZtcm1saW9pMTM=