‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Labradorosok fórum


Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. October 07. 10:51:11 #772799

Sziasztok! Sajnálom hogy régen voltam már! Igyekszem újra köztetek lenni!

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. October 05. 12:57:56 #772293

helló Bukcsi és Mázli!
Akkor Ti nagyon komolyan "űzitek a kutya futtatását" mi azért ennyire nem. Nagyfiam szokott néha vele futni de nem nagyon lehet tőle még mert folyton lábalatt van - és azért úgy futni nagyon macerás.
Hát azt el is hiszem klassz nézni ahogy a két blöki játszik egymással.
Sokszor és is mondom a páromnak,hogy teljesen azt az időt idézi nekem Brúnó kint a sok kutyus között a réten mint amikor a Krisztián (kisfiam) került bölcsibe és ott előshzőr olyan barátságtalanul nézelődött ha idegenek voltak de utána úgy belemelegedett a játékba és úgy élvezte.
És jó nézni nagyon,hogy olyan jól érzi magát. Holnap éppen állatok világnapja alkalmából meg a Brúnó névnapja alkalmából megyünk kicsit tekeregni Győrben lesz valami rendezvény kutyusok cicák stb....
Kiváncsian várjuk mi lesz még sosem voltunk ilyen rendezvényen.
Jó idő lesz hát kiszabadulunk kicsit még a természetbe.

Előzmény: #771989

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. October 01. 10:03:31 #771466

nagyon klassz lett. tök édesek a képeken látszik rajtuk mennyire élvezték a napot.
Mi is készülünk egy kis kiruccanásra Győrbe a hétvégén lesz Állatok Világnapja Fesztivál.
Kiváncsi vagyok milyen lesz lesz kutyaszépségverseny meg sokféle program
szép napot Nektek

Előzmény: #771463

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. October 01. 09:59:16 #771465

hellóka Bukcsi és Mázli!
Hát igen ez szerintem természetes,hogy ha egy kisebb blöki jön Brúnó közelébe figyelmeztetem,hogy pici óvatosan. De egyébként a legjobb haverja egy törpe tacsi akivel szinte egyidősek csak hát a méretek nem ugyanazok. DE annyira óvatosan játsszik Brúnó vele sokszor a kis kutya feje szószerint Brúnó szájában van de nem csinál semmit csak játszanak és nem durvulnak
és ezt jó látni,hogy a BRúnó így viszonyul a kis termetű kutyákhoz mert mivel lakótelepen lakunk (mi szerencsére kicsit parkosabb részen) így nagyon sok kis testű blöki van a futtatón is meg a környezetünkben.
Nem nem járunk még futni Brúnóval pedig remélem később majd. Aztmondják egy másfél éves koráig nem szabad konkrétan hosszu távon futtatni pedig gyeremekem már seretné ha vele mehetne majd futni a jövőben. De még nem és nem is nagyon lehet vele mert próbálkoztunk már de szószerint láb alatt van és így semmi értelme mert csak a kölök hasraesik a kis hüle Brúnóra meg rálép. De szeretnénk mindenképpen ha később erre is rá lehetne venni. DE egyébként Brúnó nem az a fürge kutyus.
sajnálom,hogy Boby az örök vadászmezőkre távozott :-( sajna nekem is korábbi kutyusaimnak ugyenez volt a baja. Lebénult a Mikikém kis tacsim lába és szörnyen rossz volt nézni és el kellett altatni. Nehéz döntés volt de nem bírtuk nézni ahogy szenved :-(

Előzmény: #771462

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 28. 16:07:37 #770703

hát ebben igazad van teljesen de sajna nem minden gazdi ilyen. Szerencsére mi egy olyan környéken lakunk ahol elég sok intelligens gazdi van pl.: van egy srác aki mindig elszeparáltan sétáltatja a futtatón a kutyáját és csak is kizárólóg akkor viszi be ha senki nincs ott. Ismeri a kutyáját és tiszteletben tartja,hogy az Ő kutyája 80 kg a többi jóval kisebb és fél,hogy sérülést okozhat akár a játékhevében is.
De ehhez is pl.: egy normális gondolkodású gazdi kell. Nekünk is volt olyan szitu,hogy Brúnó még kisebb volt 4-5 hónapos és bevittük egy futtatóra itt a környéken. Előtte kérdeztem a bentlévő gazdiktól ,hogy nem allergiások e a kutyusok a kölök kutyára mert ha igen értelemszerűen nem viszem be.
Válaszuk az volt nem.
Egy csaj egy nagyobb testű kutyűval volt akinek nem tudom miért de nem tetszett Brúnó persze az Ő kutyájának sem az elkezdett rá ugrálni - amiért nem is szóltam hiszen a szocializálás neki is kell majd megoldja.
De amikor már odáig fajult a dolog,hogy a kétszer nagyobb kutya úgy ugrált a Brúnón, hogy már elhoztam onnét és tartottunk ki a futtatóról a csaj megszólalt : jajj ezt mindannyian végig csináltuk de egy szóval nem szólt a kutyájára.
Egy darabig néztem és nem szóltam én sem de amikor már a Brúnó el oldalgott onnan sántikálva mert szerintem az a kutya ráugrott a hátsó lábára persze hogy el hoztam onnét és még a csaj volt felháborodva holott egy árva szót nem szólt a kutyájára. Én is ha Brúnó pici kutyussal játszik rászólok,hogy óvatosan és nem is durvul.
Amikor meg picike volt Brúnó levittük a Dunára még tényleg csak 4 hónapos lehetett jött egy kis testű agár játszottak is meg minden de amikor a vízben próbálta a víz alá nyomni Brúnót és a gazdája oda sem figyelt csak teléefonálgatott na akkor nekem is eldurrant az agyam párom úgy lekapta a hülye kutyáját - mert azért mondjuk egy jóval nagyobb testű kutya egy kis kölköt a víz alá nyom abból igencsak baj lehet a kis hülye Brúnónk meg még védekezni sem tudott.
Sajna sok olyan gazdi van akinek szerintem nem való kutya. DE sajna ilyen az élet sok olyan ember is van akinek gyermek sem való. :-(

Előzmény: #770693

Írta -KAM- gazdi (Lili), 2012. September 27. 14:11:17 #770551


Igaz nekem szuka kutyusom van,de próbálok segíteni a problémádban.
Egyszerűen domináns,a meg a fojtónyakörv szerintem semmit semmit old meg ezen a téren.
Szerintem az ivartalanítás lenne a megoldás,de persze még úgy sem fog egyből elmúlni a dominancia.Kellene hozzá egy"kis" idő.
Mondjuk amikor táborban voltunk,pont akkor kezdett el Lili tüzelni és hiába volt az egyik kutya ivartalanítva ugyan úgy nekiment a többinek,hiszen magáénak szerette volna a szukát.
Vagy persze az is egy megoldás ha szakképzett trénerhez fordultok,aki tud segíteni a problémátokban.A domináns kutyák számára az a legjobb, ha egy szakképzett tréner foglalkozik velük. Fontos, hogy az emberek is megtanulják, hogyan legyenek vezérek a kutyák szemszögéből. A tréner rendszeres, rutinszerű engedelmességi gyakorlatokkal, következetességgel és nagyon sok idő ráfordításával segíthet.

Előzmény: #770356

Írta -KAM- gazdi (Lili), 2012. September 27. 14:01:16 #770550

Sziasztok!
Bocsi hogy régen írtam,de most már próbálok többet jönni ide is

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 27. 09:18:40 #770507

szia Buksi!

igen ilyet én is hallottam már hogy ivartalanitott kutyusokkal vmelyik kutya nehezen jön ki.
Hát pedig mi is előbb de lehet utóbb ivartalanitottak leszünk (mámrint Brúnóka) és akkor lehet mi is számíthatunk ilyen afférokra?
:-(
nah a fenébe végre taliztatok egy ivartalanitott blökivel és azok meg nem értek rá.
ez annyira kellemetlen tényleg sokszor amikor az embernek sietnie kell ezt én is sokszor cikinek tartom,hogy nah persze pont most kell sietni de sajna velünk is elég sokszor fordul elő,hogy már lent vagyunk vagy 1 órája és pont akkor jön le valaki amikor nekünk már tényleg menni kell :-(

Előzmény: #770356

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 23. 14:28:23 #769484

szia Buksi!
nagyon édes kis pofid van sajna a viselkedési problémára mi nem tudunk tanácsot adni - mert Brúnó még kicsi Ő pont az ellenkezője Buksinak.
Ő meg túlságosan barátságos mindenkivel és ez sem mindig jó. Egy szerencsénk van hogy nagyon hallgat ránk.
Ma reggeli sétánál is egy bácsika kenyeret akart neki adni mert éppen ment le a patakhoz etetni a kacsákat.
Szerencsére Brúnó nagyon szófogadó és nem fogadta el mert rászóltam.
Remélem sok okos tanácsot kapsz majd a már tapasztaltabb gazdiktól - de lehet csak üdvözli a blökiket nem? vagy kicsit morgósabban ugat??

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 22. 16:14:55 #769019

helló!
Brúnó semmilyen alkalomra nem érkezett. egyszerűen csak nagyon régen szerettünk volna egy kutyust. Egy szép szombati napon ült a párom a sz.gépnél és nézegette az eladó kiskuyták oldalt és ott meglátta. Mutatta én meg: Indulunk?? csak lestem mert a válassza ez volt: Öltözz! nem is kellett kétszer mondani persze gyermekem csak játéknak gondolta ezt a dolgot de tényleg így volt elindultunk totál elszántan pesttől 70 km-re egy kis faluba ahol a kiskutyák voltak.
1 óra alatt oda is értünk ahol egy tündéri nénike fogadott minket 5 kis édes pici plüss macival és természetesen a szülőkkel.
Válogatnunk nem nagyon lehetett mert már mindössze csak egy kisfiú volt és mi mindenképpen azt szerettünk volna. De már nem bánom,hogy nem volt választási lehetőség.
Azthiszem a legédesebb és legnyugisabb tündérmacit hoztuk el akkor még nem voltam benne biztos - mostmár tudom!!!!!

Előzmény: #768490

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 21. 17:17:46 #768490

Szia mindenki! A ti kutyusotok milyen alkalomra érkezett vagy csak úgy alkalom nélkül?? (szülinap, karácsony)

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 21. 17:16:33 #768489

Sziasztok! Hát én is kíváncsi lennék rájuk! Még egy kicsit várni kell!

Biztos nagyon szeretni fogja a havat! Én szeretem a telet csak a hideget nem! Kicsit ellentmondásos! Én hétvégén viszem majd el őket egy kis sétára. Aztán majd összekalkulálom a 3 műszakkal a sétákat!

Előzmény: #768396

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 21. 12:25:03 #768396

szióka
helyes csak gyüljenek a jelentkezők a kis Brúnó-Jenny babákra
olyan kivi lennék milyenek lesznek.
más.

Huh de hideg volt ma reggel pedig én ma szerettem volna még levinni Brúnót a Dunára de meg gondolom még bár aztmondják a kutyusok érzik mi jó nekik ha annyira hideg ugysem mennek bele.
Brúnóka mivel februári kölyök igy még nem hiszem,hogy sokat élvezett a télből főleg a hóból. Kiváncsi vagyok Ő is fogja e szeretni de ahogy imád a homokban is futkosni tuti a hó is tetszeni fog neki nagyon
várom már nagyon de csakis kizárólag ebből a szempontból mert nem szeretem a nagyon telet :-(
puszi nektek szép 7végét

Előzmény: #768159

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 20. 16:56:39 #768159

Sziasztok! Hát mi is mostanában nem voltunk semerre de megpróbáljuk bepótolni. Amúgy várom a telet imádok hóban sétálni és Jenny egyszerűen bolondul a hóért! Igaz hogy ő kinti kuty de én sem fogom télen fürdeni engedni. amíg van egy kis jó idő még okés! Képzeld Brúnó az új munkahelyemen megismertem egy család anyukát aki az egész családjával együtt nagyon szeretnének egy labradort! Megegyeztünk ha majd sikerülnének a kiskutyák az egyik hozzájuk kerülne! :D Puszika!

Előzmény: #768094

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 19. 20:59:06 #768094

sajnálom,hogy nem sikerült mennetek :-( remélem legközelebb sikerül.
Velünk semmi különös Brúnóka növöget szépen jövőhéten már 7 hónapos lesz és hatalmas figura. Sokan felnött blökinek nézik csak a mozgásán látszik,hogy még olyan kis kelekótya
Sajna jönnek a bánatos idők és már nem lesz annyi lehetőség a kinti csavargásokra és hát megmondom őszintén a vizben való hatalmas fürdésekre.
Sok labradorost kérdeztünk erről az őszi-téli fürdésekről mert a doki azt javasolta,hogy mivel lakásban tartott blökiről van szó ő nem tanácsolja a Dunában való fürdést sokáig amikor már nagyon hidegek vannak.
Az izületeinek nem tenne tul jót. Sokan meg még télen a jeges vizben is fürdetik a kutyusukat. Nektek erről mi a tapasztalatotok meg véleményetek???
Szerintetek sem ajánlatos fürdetni amikor már hidegebb van????
csodaszép estét Nektek.
puszi a kis Jennynek

Előzmény: #767975

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 19. 16:14:20 #767975

Szia Brúnó! Sajna nem volt kocsi amivel elmehettünk volna! Amúgy is szüretelni kellet menni. De legközelebb nem hagyjuk ki! És veletek mi újság?? :D

Előzmény: #767291

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 15. 20:28:34 #767452

helló Babú Tapi - hát persze mindenkit szeretettel várunk!! :-) Üdv a klubban :-)

Előzmény: #767424

Írta barbieb4 gazdi (Babú Tappancs), 2012. September 15. 17:16:21 #767424

Sziasztok, csatlakozhatunk? :)

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 15. 12:59:53 #767291

helló
Majd mesélj Jenny milyen volt a kuytakiállítás. Kiváncsi vagyok.
Nagyon szép hétvégét Nektek még elvezzük ki ezt a szép időt .Lassan mi is indulunk ki Brúnóval a hajógyári szigetre.
pusziiiii

Előzmény: #766394

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 10. 12:59:49 #766394

Sziasztok! Hétvégén kiállítás lesz Pápán! Remélem sikerül eljutnunk és sok labis-sal találkozunk!

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 09. 21:07:26 #766338

Sziasztok! Már én is gondolkoztam ezen! Sajna mi szerintem odáig nem érnénk el! Pedig de jó lenne!

Előzmény: #766108

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 09. 10:21:50 #766108

olyan jó lenne egy labradoros találkozót létrehozni a Hajógyári szigeten. Mondjuk fogalma nincs ez,hogy szokott lenni mert olvastam 2011-ben volt valahol. Ez az ötlet ma jutott eszembe mivel ma a hajógyárin spániel találkozó van és annyi tündéri kis spanci volt ott,hogy eszméletlen., Annyira édesek voltak. Jó lenne legalább ennyi labradort látni egy kupacban. Imádom Őket.
Ha valakinek van ötlete,hogy lehetne ezt megoldani az olyan jó lenne remélem TI is így gondoljátok!!!!!!
szép napot!!!

Írta Ivett1983 gazdi (Nimród), 2012. September 08. 19:40:15 #766012

Majd kinövi(k) ...

Előzmény: #765977

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 08. 17:46:22 #765977

Sziasztok! De jó nektek! Jenny is nyugodt meg minden, de a játék és a séta közben kifordul magából! Kis kattant lesz! :D

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 08. 09:46:04 #765764

helló. Brúnó nem vadászik ő csak a lassú csendes szemlélő ha egy kutyus jön feléje kuszva közeliti meg csak ekkor "vadászik". Egyébként Brúnó olyan mint egy kis buidhista ki sem lehet őt a kis nyugalmából zökkenteni. Ha ő neki nincs kedve rohanni akkor szép békésen lassan oda oldalog. Nem töri magát össze. Ami felizgatja az a hűtőajtó nyitódása akár milyen mélyen alszik olyankor egy perc alatt ott terem

Írta Ivett1983 gazdi (Nimród), 2012. September 07. 20:43:48 #765709

Nálunk is,főleg most mert a szomszédból átszökött 3 nyuszika...de nem vettem észre,hogy megtudta volna fogni.

Előzmény: #765689

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 07. 19:39:22 #765696

hellótok!
megérkeztünk mi is. Brúnó is 50 cm és 25 kg.

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 07. 19:23:26 #765689

Sziasztok! A ti labijaitokban is túl teng a vadász ösztön! Jennyben nagyon. Tegnap úgy elrohant a repkedő madarak után hogy alig tudtam visszahívni.

Írta Ivett1983 gazdi (Nimród), 2012. September 07. 16:07:31 #765639

Akkor jók vunk

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 07. 15:24:58 #765631

Én is lemértem és 50cm. Pedig nem látszik rajta hogy nőtt! :D

Előzmény: #765624

Írta Ivett1983 gazdi (Nimród), 2012. September 07. 15:05:05 #765624

Sikerült Nimródot megmérnem rendesen,55 cm.Szerintem Ti sem álltok rosszul

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 07. 12:51:23 #765591

Hát igen nálunk is ez a gond!

Előzmény: #765590

Írta Ivett1983 gazdi (Nimród), 2012. September 07. 12:49:18 #765590

Sziasztok!
Mi 7 hónaposak múltunk,24-kg Nimike és kb. 50cm a marmagassága.Azért írom,hogy kb. mert megint nem maradt egy helyben a drágám

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 07. 12:08:02 #765579

Sziasztok! Igen azt! Csak már volt pár hete hogy lemértem ezért nem tudom hogy pontosan mennyi.

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 07. 09:44:15 #765570

hellóka.
Brúnóka 25 kg és 30 kg körül van de amagasságát nem annyira tudom de eskü lemérem. A marmagasságát méred 40-45 cm magasnak??????

Előzmény: #765550

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 20:48:16 #765550

Sziasztok!! Mi 23,5kg-osok vagyunk most! És olyan 40-45 cm magas! Ti milyen magasak vagytok?

Írta Ivett1983 gazdi (Nimród), 2012. September 06. 17:02:51 #765503

Szia!

Én is termete miatt aggódtam,bár Nimród kan,de éppen ezért aggasztott.A tesója lány és ő sokkal nagyobb,de kiderült,hogy Nimród apukája is kisebb volt mint az anyucija.Mi most 7 hónaposan vunk 24 kg-osok.TI?

Előzmény: #764984

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 16:05:06 #765491

Jenny is mostanában több házi kosztot kap! De a túró-tojással ezt ki fogjuk próbálni nála!

Előzmény: #765485

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 16:03:37 #765490

Pontosan úgy van ahogy mondod! Ha majd összejön a pároztatás és a kiskutyák Jenny is ívartalanitva lesz mert tüzeléskor nem szeretnénk ha gond lenne! Mi sem nagy tenyésztőtől vettük csak egy kutyákkal foglalkozó családtól pár faluval arrébb. Én is mindig viszem őket ha tehetem! Most is épp futni indulunk! :D

Előzmény: #765484

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 06. 15:48:47 #765485

Mi pici korától általában fajtatáppal (happy life) de néha kis konzervet is kap (100% husi) - ez mondjuk elég drága de ezek nincsenek tele vízzel meg mindenféle maradvánnyal.de amit nagyon imád zöldség,gyümölcs nyersen. Kedvence a halkonzerv, sokat kap túrót-tojással a szőre miatt,hogy szép legyen.
Egyébként meg sok levest kap és gyakorlatilag amit mi eszünk abból is szokott kapni.
Terveink között szerepel amig fejlődésben van addig fajtatáp aztán már inkább házikoszt.

Előzmény: #765481

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 06. 15:45:32 #765484

szia!
Hát ez bizony így van. Lehet az hatalmas kertben az a blöki ha csak ott el van és a gazdik nem érnek esetleg rá azért nem foglalkoznak vele. Sokan akik kertben tartják úgy vannak vele el van az udvaron pedig nekik is kell kutya társaság más is nemcsak a megszokott közeg.
Remélem összejön Nektek a kirándulás biztos fog a blökiknek tetszeni
3 kutyus?? de jó Nektek. Hát igen miután nálunk lakásban van Brúnóka nem is akarunk gondolkodni több kutyusban.
Így is a kis drága már most hatalmas és még nőni fog úgyhogy lehet kinövi a lakást is
Hát igen a blökiknek is egészséges ha van legalább egy-két alom de szerintem ha ez összejön mi ivartalanítani szeretnénk Brúnót.
Bár sokan ellenzik de az sem jó a kutyusnak ha sosem párzik.
Viszont egészségügyi szempontokat is nézve azt is hallottam jobb ha ivartalanitva van mert a lányok tüzelési időszakában egész megváltozhat a kutyus :-(
Hát az az igazság mindent az Ő érdekében teszünk vagy tettünk vagy akarunk tenni.
Elvégre nem Őakart hozzánk kerülni hanem mi szerettük volna DENAGYON - akkor meg igenis kötelességünk mindent megadni.
Imádjuk nagyon de ŐKETlehet is. Sok embernél többet érnek olyan kis értelmesek és annyira könnyen tanithatóak.
Egyébként mi Pesttől 70 km-re egy kis faluban vettük ŐT Rózsaszentmártonon és nem nagynevű tenyésztőtől aki orrba szájba "szaporítja" az állitólagos hipi szupi kutyusokat.
Egyszerűen csak sóvárogtunk egy pici kutyus után és felmentünk az internetre és ott megláttuk és kocsiba ültünk és mentünk.
De nem bántuk meg!! Tünemény a kis Brúnó a maga kis cca. 30 kg-jával.

Előzmény: #765474

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 15:37:05 #765481

Ti labisok mivel etetitek a kutyusotok? Táppal, konyha kosztal vagy vegyesen? Vagy valami mással???

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 15:07:14 #765474

Szia! Tényleg nem az a lényeg h lakásba vagy kertben lakik hanem hogy mennyit foglalkoznak vele és mennyire szeretik!
Én is mindenhova vinném magammal de a párom nem annyira kutyás mint én! Persze imádja őket meg ha épp olyan kedve van játszik velük meg babusgatja őket! Most tervezgetem hogy mennénk kirándulni vele somlóra, sághegyre, bakonyba! Remélem összejön!
Nálunk 3 kutya van! Az egyik már elég öreg de hál isten még jól bírja! Nah meg Jenny és Jim!
Én a fedeztetéssel és kölykeztetéssel is úgy vagyok hogy nem akarok több tucat kutyát csak a pénz miatt. 1 nagyon max két alom az is csak akkor ha tényleg kell valakinek kiskutya! A kutyik boldogsága miadt!

Előzmény: #765471

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 06. 14:49:35 #765471

helló.
Tényleg zabálnivalók de az összes labrador olyan cuki.
Nyugisak és köztük még sosem láttam idegbetegkutyust.
Persze nem véletlen,hogy a sérült emberek nagy társa .
Hát elég messze laktok de megoldjuk,hogy a két blöki majd egymásra találjon. Jajj de jó Nektek akkor TI kertes házban laktok.
Nekünk Brúnóka lakótelepi lakásban van de nem panaszkodom mert nem szedett még szét semmit és ha nem vagyunk otthon szinte csak alszik .
Szerencsére páromnak is olyan munkaidő beosztása van,hogy sokat nagyon sokat visszük sétálni csavarogni. Szinte mindehova visszük magunkkal.
Sokan mondják jajj szegény lakásban van??
Én azért nem értek ezzel egyet mert nekünk van olyan ismerősünk akinek viszont kertben van a kutyus és ki sem viszik sétálni a kutya szinte egésznap kint van szerintem ehhez a kutyushoz képest a Brúnóval sokkal többet van foglalkozva sokkal többet van kivive mozogni.
Teljesen felcsigázott ez a téma,hogy a két blökinek egyszer kölykei lesznek.
Nekünk sajna már mivel lakásban vagyunk sajna nem lesz több ez biztos.
Ha kertes házban laknánk tuti nem ez lenne a véleményem :-(
puszi

Előzmény: #765461

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 13:24:29 #765461

A törzskönyv egyáltalán nem számít! Brúnó egyszerűen zabálnivaló! Ahonnét mi hoztuk rengeteg zsemle színű volt és 3 db fekete! Nekünk nagy volt a választási lehetőségünk! Édesanyám imádja Jenny nyugodtságát! Soha nem volt ilyen kutyánk nekünk sem!
Háááát! Mi elég messze lakunk! Veszprém megyében Kemeneshőgyészen! Végül is ha már oda kerülne a sor van két nagy udvarunk, karámaink is szóval itt ellenének! Jövőre szeretnénk egy nagy kenelt is építeni! Hely lenne!

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 06. 13:07:45 #765458

hellóka.
igen éppen azt nézem Jennyke is "picurka" még a magam kis 10 hónapjával. Mi benne vagyunk sztem a Brúnó nevében is beszélek vagyis írok. Akkor jó ha nem probléma,hogy nix. törzskönyv. Mondjuk szerintem a legfontosabb a jó természet meg azért az sem mindegy a kutya nyugis környezetben növekszik vagy sem. Brúnó testvéreiről annyit tudok,hogy amikor mi 5 hetesen elhoztuk akkor már az alomból elvittek egy kisfiút és már csak 5 lány volt (egyébként mindegyik egyforma színű volt egyforma kis zsemlegombóckák de mondjuk nekünk választási lehetőségünk sem nagyon volt mert már csak 1 fiúcska volt és mi mindenképpen fiút szerettünk volna. DE nem bántuk meg nagyon jó kutyust kaptunk
Volt már egy pár kutyusom de a Brúnó mindegyiket felülmúlja úgy természetben viselkedésben mindenben. Jó persze mindenfajta kutyus más és más.
Egyébként ha a korábbi képeit megnézed a facebok-on Brúnó sem volt ilyen színű amikor elhoztuk majdnem olyan fehér volt mint Jennyke és ahogy nőt úgy sötétedett a szőre már csak egy két fehér csík van benne.
Igen ritka színe van egyébként mert sok labissla találkozunk kint a Hajógyári szigeten és mindegyik sokkal világosabb nála. Sokan kérdezték is,honnan hoztuk mert annyira szép
Ti egyébként merrefelé laktok?????
pusziiiii

Előzmény: #765457

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 13:01:04 #765457

Szia Brúnó! Jenny sem abban a korban van még! 2 éves kor körül lehet pároztatni. Valamikor jövőre gondoltam még én is a dolgot! Neki sincs törzskönyve és nem is tartjuk fontosnak! Szerencsére Jenny is nyugodt kutya de játékos is egyben! Biztos jó párosítás lenne! Brúnó testvérei között volt más színű kiskutya is vagy csak zsemle? Jennynél sajnos nem tudom pontosan mert 3 alom volt egyben! Nagyon jó lenne majd a későbbiekben összehozni. Puszi Nektek!

Előzmény: #765455

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 06. 12:52:36 #765455

hellóka!!!
Állunk elébe Jennynek
de Brúnó még csak 1.2 éves úgyhogy még nem is ivarérett de ha megvártok
sztem nem lehet akadálya a dolognak.
Viszont amit tudok: nem tudom TImennyire akartok olyant pl.: hogy törzskönyv stbb... mert Brúnónak az nincs nekünk nem kellett mikor elhoztuk ŐT - nem állt szándékunkban pároztatni stb... Úgyhogy azért ezt tudnod kell.
Bár sztem a látvány önmagáért beszél és minden dícsérettől függetlenül eszméletlen nyugis, barátságos és fegyelmezett kutyus. Vszinű elég jó alomból származik
szerencsénkre.
Úgyhogy mi ne vagyunk ellen a dolognak ha így is érdeklődtök Brúnó iránt

Előzmény: #765444

Írta AdaBogár gazdi (Jenny), 2012. September 06. 10:35:00 #765444

Sziasztok! Egész eddig úgy volt hogy ivartalanítás lesz belőle. De beleültették a bogarat a fülembe a kiskutyákkal. Én úgy vagyok vele hogy ha lenne is pároztatva csak egyszer! Mert vannak barátok akik már most szeretnének tőle kiskutyát! És persze én is szeretnék még egyet! Brúnónál jobb társat erre el sem tudnék képzelni! :D

Írta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 06. 07:02:41 #765436

hellóka.
Hát igen csak a szívem szakad meg ahogy tud nézni azokkal a szemekkel és néha bizony én adok neki falatkákat mert nem bírom megállni.
A kölök hát igen mi nagy dilemmában vagyunk ezzel éppen a napokban beszéltünk erről biztos szép kis blökijei lennének Brúnónak.
Mert Ti egyébként szeretnétek kiskutyákat majd??????
Be protezsálom majd Hozzátok a Brúnót. Filóztunk nagyon rajta talán ivartalanitani kéne majd később de nem jutottunk még semmilyen döntésre.
DE beszélhetünk még erről ha TI is akartok.

Előzmény: #765427


ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

b2YxdXBhZWh1OGdzY211am1tb2szbTJqYjY=