‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Kegyet "gazdik" fórum

Írta -KK- gazdi (Biggie és Maya), 2012. February 23. 16:24:21 #694994

Akkor érdemes kihivni az állatvédőrséget ha mondjuk nincs vize és étele plusz nincs fedett helye ahova eltudna bújni az időjárás elől vagy ha kórosan sovány. Ha csak azért hivod ki őket mert sokat ugat és nincs vele foglalkozva igazából semmit sem tudnak kezdeni a helyzettel.
Viszont az ugatás miatt zavarhatja a szomszédokat azaz titeket és emiatt fel lehet jelenteni őket.

Előzmény: #682971

Írta viviennora gazdi (Sergei Dragunov), 2012. February 23. 00:44:46 #694940

Szia! Sergei gazdija vagyok
Nem akarok hülyeséget mondani,de hívd ki a rendőrséget állatkínzás miatt vagy valamilyen állatmentő alapítványnak szólj. Gondolok itt pl. a Csillagszemre nem tudom nálatok van-e olyan.
Látom régen nyitottad a topicot,remélem azóta megoldódott a helyzet

Írta icamama gazdi (Maci), 2012. February 02. 09:15:06 #682971

Borzasztóan elkeseritó az, ami a szomszédunkban történik. Másfél évvel ezelőtt az etnikum 6 éves porontyának vásároltak egy pár hetes fehér besti kutyát, mert a fekete gyerek "elballagott az óvodából"! Tulajdonképpen ez nem is lett volna baj, ha megtanitották volna, hogy a kutyával hogyan kell bánni. /Persze a felnöttek a gyerekükkel sem tudnak bánni, tehát hogyan várható el tölük:?/
Ezt a szegény kiskutyát még soha bem vitték sétálni, egyedül, magárahagyva reggeltől estig ugat, egyfolytában. Attól félünk, hogy a sok utatástól el fog pusztulni. A legnaagyobb hidegben minusz 10-15 fokban is kicsapják az udvarra, még soha nem láttam, hogy foglalkoztak vona - akár csak egy kicsit is -. Hogyan lehetne segiteni ezen a kis állaton???? Hs tudja valaki irja meg nekem! /Persze az szóba sem jöhet, hogy mi mondjuk meg mit csináljon, hiszen kulturált módon nem lehet velük beszélni!!!!!

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

MmZpMWhja2U5YXA0dDIzbWpjaWJnOGRycDc=