‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

sos!!!allatorvos vagy tapasztalt gazdik segitsetek fórum

Írta ditty24 gazdi (Béla), 2018. September 20. 21:52:43 #875521

Sziasztok! egy kis problémában kérnék segítséget. Napok óta észrevettem, hogy kutyusom a kukijához kapkod, nyalogatja. Mikor felkel, kis pisi tócsa marad utána. Kérdezném, hogy mi okozhatja a pisicsöpögést, nem valami súlyosabb betegség jelei? Köszi a választ!

Írta ghost gazdi (Athos koma), 2017. June 06. 19:02:47 #872575

Szia!

Először is állatorvos mindenképp, másodsor bennem felmerül a cukor betegség lehetősége is.

Előzmény: #872400

Írta tatta2696 gazdi (Dézi), 2017. May 30. 21:15:00 #872400

Sziasztok!
Mivel most regisztráltam, ezért nem tudok topicot nyitni. Remélem nem baj, ha ide írok.
Van egy német vizsla szuka kutyám. Egy hete remeg és összekoccolja a fogát. A mai nap folyamán (kb. 20:55-kor) a kutyusom kint feküdt a fűben és össze-vissza mozgatta a fejét, a teste remegett és nem tudott lábra állni. Kifutottam hozzá és hideg(nem jéghideg) vizzel lelocsoltam a testét és kicsit átmaszíroztam. 10 perc után lábra tudott állni, de szédült és remegett. Adtam neki C-vitamint, illetve Kalcium+Magnéziumot, illetve tejet és kutya konzervet. Most sokkal jobban van, de még mindig remeg és összekoccolja a fogait. Kérlek benneteket, hogy segítsetek! Előre is köszönöm szépen!

Írta Dominica gazdi (Maszat), 2016. September 21. 11:24:06 #863876

Szia, Maszatkámmal ugyan ez volt a helyzet kiskorában. Csak a főtt csirkehusit fogadta el, meg bármit ami husi volt. Nem ette meg se a tápot se a konzervet. Nekem a doki azt mondta, hogy a kutyám egyszerűen csak okos. Rájött arra, hogy ha azt látom, hogy nem eszik csinálok neki husit. Te melyiket választanád a tökfőzeléket (tápot) vagy a steaket (csirkefarhát)? Nekünk ilyen jellegű volt a problémánk (nem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet), de nálunk ez a dac 3napig tartott... szomorú voltam, hogy nem eszik, de utána rájött, hogy muszáj ha éhes... aztóta semmi bajunk nincs, rendszeresen eszik, és nincsenek leeső falatkák a tányérról, ha kuncsorog akkor sem (pedig abban profi), csak jutalomfalatka, ha kiérdemli. A helyedben biztos ami biztos legközelebb az állatorvost is megkérdezném, bár nekünk kistermetű kutyánk van, igy én jobban figyelek a kiszáradásra (hogy eleget igyon) mert ha éhes úgyis enni fog.

Előzmény: #863535

Írta tom0919 gazdi (Kyra), 2016. August 27. 15:00:30 #863535

Van olyan, hogy a kutya megunja a tápot (Royal Canin)? Egyre kevesebbet eszik, tegnap már hozzá se nyúlt, viszont ha adok neki csirkefarhátat azt szó nélkül beburkolja. Mit lehet tenni?


Írta Mazsi95 gazdi (Roger), 2016. April 25. 16:43:05 #862289

Nem kapott gallért?
Esetleg orvostól nem tudsz neki szerezni kék Lukács krémet?
Szerintem butaság lenne ezt házi praktikákkal kezelgetni, orvoshoz vidd vissza.

Előzmény: #862181

Írta kristoandrea gazdi (Kokika), 2016. April 14. 10:33:47 #862181

sziasztok
aprilis 1en 9 eves kan Koki nevu cocker spanielem osszeragta egy megismeretlen kutya(varos vegen lakik apukam es a kutya vele el,es sajnosilyen meglogos tipus de soha semmi baj nem torten,mert az fajta,h ha mas kutya ra heren o huzza el csikot,de allitolag suhanc gyermekek unalmas oraikat azzal toltik,h kobor ebeket kaptatnak el harci kutyajukal,azon kivul allatorvos is azon velemenyen van,h ez harcikutyaharapasa),a kutyat aznap delutan ,megmutottek,hasfala,belrendszereserult,kikelletvagni 10cm is belole,mivel egy nagyon mozgekony kutyusrol van szo igy most hetfon ujra kellet mutteni mert a borre elhallt,2kuyam volt igazabol o es a kisfia,de eletembe ennyi genyes valadekot ne lattam kiszivarogni,mind ebbol a 12kg kutyabol.
az lenne a kerdesem,h minnel haarabb gyogyuljon,mert a combja alat a nemi szervenel,ismet a bor valik el a cernatol,h vki tud ajalani vmi modszer,gyogyszert kenocsot ami segit neki ujra kepezni a bort,gallerja van de igy is megkapja mondjat,h nyalja,felkottuk a hasat,nemi szervet,mert az is triplajara volt dagadva es a suly huzta le a bort,estenkent,h ne nyugoljon es ne nyalja magat nyugtatot kap azon kivul,meg antibiotikumot en joddal mosom a sebjeit,antibiotikumos kremel kene,esma vettem bepantent + is,de barmilyen mas fajta modszer kenocs,segitseget elfogadok

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

MGc2azNxZDBuOGkybnJuazZwNTQ5bTgzczY=