‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Noé örökbefogadási nap 2010.04.18 fórum

Írta muki0621 gazdi (Szamóca), 2010. March 31. 10:46:34 #199701

NOÉ kutyás találkozó és örökbefogadó nap

Április 18-án vasárnap 10 és 15 óra között nagyszabású kutyás találkozóra és örökbefogadó napra várjuk az állatbarátokat.

A rendezvényre különösen nagy szeretettel várjuk azokat, akik állatotthonunkból kutyát fogadtak örökbe korábban és van kedvük ellátogatni hozzánk négylábú kedvenceikkel!

A belépés ingyenes, minden állatbarátot szeretettel várunk!

Az esemény támogatói: Garmin, NOÉ Támogató Klub, http://www.keverekkutya.hu. Köszönjük továbbá a tánccsoportok és a Cerberos Kutyaiskola részvételét, segítségét is!

Programok:
Hamarosan jövünk a részletekkel!

Folyamatos programok: örökbefogadás, arcfestés, állatsimogató.

Belépési információk

Kérjük, aki kutyával érkezik, az feltétlenül hozza magával az eb oltási könyvét, melyet a bejáratnál ellenőrzünk! A rendezvényre kizárólag egy évnél nem régebbi veszettség- és kombinált oltással, féreghajtással rendelkező, egészséges, jól szocializált állatokat engedünk be. Nyakörv és póráz is szükséges. Kérjük, ha a környéken sétáltatni szeretnének, feltétlenül gondoskodjanak kullancs elleni védelemről is.

Az állatotthon a XVII. kerületben a Csordakút út végén található. (Péceli útról nyíló Korsó utcán fel a dombra, majd balra a földúton a menhely kapujáig.)

Örökbefogadási információk

Kérjük, aki szeretne ÖRÖKBE FOGADNI kutyát a rendezvényen, az feltétlenül hozzon magával nyakörvet és pórázt!

Kutyusainkról fényképes leírást találhatnak honlapjainkon a http://www.noeallatotthon.hu, a http://www.minimenhely.hu, a http://www.bulldogsos.hu, valamint a http://www.boxermentes.hu honlapokon. Tekintettel arra, hogy vannak kutyák, akik még külső karanténban vagy ideiglenes befogadóinknál vannak elhelyezve (különösen fajtamentő csoportjaink kutyusai illetve a még nem teljes oltási programmal rendelkező kölyökkutyák), ezért javasoljuk, hogy a rendezvény előtt érdeklődjenek telefonon arról, hogy a honlapokról kiválasztott állat a menhelyen található-e. Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy MiniMenhely-részlegünknek speciális örökbeadási feltételei vannak (tekintettel arra, hogy a programba kifejezetten sok hányattatáson átesett kutyák kerülnek, akik különleges odafigyelést igényelnek), ezért őket minden esetben házhoz visszük - ez alól az örökbefogadó nap sem kivétel!

Állandó látogatóink figyelmébe

Felhívjuk önkénteseink és látogatóink figyelmét, hogy a rendezvény ideje alatt a sétáltatás szünetel; a kennelekből ezen a napon nem lehet sétáltatni kivinni kutyusokat!
A külső cicakifutót erre a napra lezárjuk, a cicákat kórházunkba telepítjük át, hogy minél kevesebb stressznek tegyük ki őket. Mind balesetes, mind fertőző részlegünk zárva lesz, így a szokásos önkéntes tevékenységekre e részlegekben nem lesz mód.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
Nagyméretű plakát letölthető innen.



ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

NzNuMmwyMTN2dTFjNG5qYTQ1OGdnZ2RyZjU=