‹‹‹ vissza a(z) Macska fórumhoz

Macskakiállítások - és mindenféle ilyesmi fórum

Írta Nadlernékissandrea gazdi (Milli), 2011. February 19. 10:45:35 #465016

Engem a gazdiék egy kiállításon láttak meg... Eladó cicák között voltam, de indultam a versenyen is (akkor a legszebb skót lógófülü lettem). Ha majd megnövök és túlesek a "műtéten" is (amit emlegetnek), akkor bemutatnak majd engem is... De ez még odébb van...

Írta Nadlernékissandrea gazdi (Pracli cica), 2011. February 19. 10:38:46 #465013

Én még nem jártam ilyesmin, de a gazdiék tervezik, hogy egyszer bemutatnak, mert szerintük megállnám ott a helyem. Viszont eléggé félős vagyok és tartanak attól, hogy ott nem lennék olyan kiváncsi, virgonc és érdeklődő, mint itthon. Sokan azt hiszik, hogy fajtatiszta cica vagyok, de én nem tudok ilyesmiről, meg hát mindegy is, mert házicicákat is be lehet nevezni - és gazdiék szerint nagyon szép házicicák indulnak ezeken a versenyeken.

Írta Nadlernékissandrea gazdi (Pracli cica), 2011. February 19. 10:27:56 #465009

Ha már voltál, írd meg, milyen volt. Ha sikered volt, tedd közzé, hogy gratuláljunk. Ha nem tetszett vagy másra számítottál, azt is írd meg! Tapasztalt, dörzsölt, kiállításra járó cicák jótanácsait is ide várjuk: hogyan kell készülni rá, milyen a bírálat, mit csinálnak a cicákkal a bírói körben, mivel lehet a kiállító ketrecben kényelmessé tenni egy hosszú és unalmas napot? Szóval, minden hozzászólást és kérdést várunk, ami ezzel kapcsolatos!

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

N3I4a2VyZmNqbWtzMGNmM2UyMWhkcjlmZDM=