‹‹‹ vissza a(z) Hirdetések, reklámokhoz

Fogadj Örökbe fórum

Írta vbea gazdi (Wacak), 2011. August 27. 11:40:25 #579525

Ingyen elvihető 2 kislány tengerimalac: Falánk és Wacak (képeik is vannak fent), Falánk 8, Wacak 5 hónapos és külön-külön, vagy együtt is elvihetők, viszont összerakni nem lehet őket mert nem tűrik meg egymást De másik malacokat megtűrnek csak egymást nem. Adok hozzá(juk) ajándékba, szénát. Ha valakit komolyan érdekel írhat az email-címemre is: [email protected] A malacok kézhez vannak szoktatva, és C-vitaminozottak. Tel.: +36702943478 A hely, ahol most laknak a malacok: Pest megye (Budapesttől70-80 km). Ha érdekel írj és elmondom hogy pontosan hol.

Írta murro gazdi (Mimó), 2011. March 10. 14:49:01 #473044

Sziasztok!

Gazdit keresünk Mimó-zánknak,akit a Petőfi hídon a kereszteződéseken át zavarodottan rohangálva találtam február 24-én, reggel 11.00-kor. Ezüst-Fekete Törpe Schnauzer keverék, nyakában egy elvágott(!!) póráz maradéka volt. Szőre borzasztóan elhanyagolt, büdös, koszos volt, karmai túlnőttek.Jól eszik, jó kedélyű, mindenhova követ, figyelmes, állandóan a sarkamban van, szófogadó, óvatos, aranyos, behódoló, ölelnivaló kis drágaság. Nagyon anyás, ölbebújós, puszis Autóban szépen utazik, pórázon már tökéletesen közlekedik, még bicikli mellett is! Alap vezényszavakat ismeri.10 kg-s, 8 éves, ivaros szuka kutyus. Megfürdettük, oltási könyve van, féreghajtót és veszettség elleni oltását megkapta 2011.02.28.-án, Kiltix bolhairtó nyakörv van rajta, teljesen parazitamentes. Jó természete és gyér szőrzete miatt lakásba ajánljuk. Többkutyás otthonba kifejezetten ajánljuk,de első kutyának is tökéletes

Érdeklődni lehet bármikor,reggeltől késő estig: 0620/6228340 vagy 0620/9842550 vagy 061/2158561. E-mail:[email protected].

Minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Írta mimi gazdi (Füles), 2010. December 06. 16:38:14 #434076

Kedves karácsonyi Angyalka!!Közeledik Karácsony. Nagy örömmel és gonddal kezdek a levélíráshoz. Egy kéréssel fordulok Te hozzád,Nagyon szépen megkérlek jó Angyalka, hogy ha teheted légy szíves és hozz nekem egy IGAZI GAZDIT. Mert minden nap erről álmodok!Szeretnék én is meleg otthonban szerető emberek között élni!. Énlennék a legboldogabb és leghálásabb kutya a világon!Bezárom levelem hálás köszönettel:a Lőrinci Kutyahűség alapítvány kis lakói!

Írta mimi gazdi (Füles), 2010. December 06. 16:34:51 #434074

Leírás:"Ezen a bűnös világon bizony nincs szomorúbb látvány, mint egy behúzott farkú, gazdátlan kiskutya."

Arthur Guiterman


Az Alapítványt 2010 januárjában alapítottuk Lőrinciben. Elsődleges célunk, hogy gazdátlan, kóborló kutyák ne éljenek az utcán, ne fázzanak, ne éhezzenek. Ez nem csak állatbarátok és ebrajongók, hanem mindannyiunk közös érdeke.

Segítünk azoknak, akik elveszett kedvenceiket keresik, emellett célkitűzésünk a felelős és kultúrált állattartás minél szélesebb körben való terjesztése, valamint az állatvédelmi törvény betartatásának figyelemmel kísérése. Szeretnék az egyedi azonosítást biztosító mikrochipet minél szélesebb körben terjeszteni, valamint hatóságokkal, civil szervezetekkel és a lakossággal minél hatékonyabban együttműködni annak érdekében, hogy a házi kedvenceket mindenki érző, szerető lényekként kezelje.

Kiemelt feladatunknak tekintjük a felesleges szaporulat elkerülése érdekében, hogy az ivartalanítást népszerűsítsük, hiszen a nem tenyésztési céllal született csöppségek örökbeadása sokszor nagyon nehéz és sorsuk bizonytalan.(részletek elrejtése)Honlap: http://www.lorincikutyahuseg.hu/

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

YTl2NW9pZGVwN3ZlaTlxdjBwMGlzdjJtYTA=