‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte PRéka1 gazdi (Peti), 2012. April 02. #1275

Miért bántja a nőstény a hímet!

Nem pároztatni akarom! csak barátkozni akartak a hörcsögöm és barátnőm hörcsögje és megtámadta a hörcsögömet!aki tudja segítsen!

kategória: kisemlős, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+8

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta PRéka1 gazdi (Peti), 2012. April 03. #7464

A kérdező hozzászólása:

köszi a tanácsot! csak egyszer csináltuk de akkor is csak szaglászták egymást! köszönöm!

Válaszolta rágcsáló gazdi (Bundás), 2012. April 02. #7460

a hörcsögök nem társas lények az aranyhörcsögök pláne nem!!!!őket csak egyedül lehet tartani párban soha!!én a párbani tartást nem tanácsolom sőt nem vagyok a híve sem mert lehet,hogy egy darabig jól elvannak de egy idő után állandó lesz a harc a territóriumért!!!nálunk nincs olyan,hogy összeengedek két hörit,hogy barátkozzanak!!!súlyos sérülés lesz a ,,barátkozásból" ha nem pároztatás céljából engedtétek össze akkor ezt soha többet ne tegyétek!!a nőstény csak akkor ,,kedves" a hímmel ha párosodni akar de akkor sem mindig mert nem minden hímet fogad el!!!!szóval ha lehet többet ne próbálkozzatok ilyennel mert megkedvelni nem fogják egymást pláne,hogy a hímek hevesen udvarolnak még akkor is ha a nőstény nem párzás kész és a nőstény csak elutasító lesz amiből verekedés és súlyos sérülések lesznek!!!inkább vedd ki sokat a höridet foglalkozz vele te de hörikkel ne akard össze barátkoztatni!!