‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Lilkababa gazdi (Lilike), 2012. April 10. #1296

Ki használt már frontline spray?mi szerint adagolta?

én most vettem egy 100ml kiszerelést,de máshogy adták meg az adagolását a boltba,mint ahogy a neten láttam.az én kutyim hosszabb szőrű és 4.5 kg.aki tud kérem segítsen nekünk ?!
köszönöm lilike&móni

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Lilkababa gazdi (Lilike), 2012. April 11. #7579

A kérdező hozzászólása:

Kedves Szonja ,jó a Spray megelőzésre is,de köszönöm,h próbáltál segíteni,elmentem az állatorvosunkhoz ,h kikérjem a véleményét és az adagolásába segítségét kértem.

Leírom,hátha másnak is szüksége lehet rá,s nehogy úgy járjon mint én.
A 100ml kiszerelés 1 fújása 0.5ml felel meg vagyis 6 fújás az 3ml-er,12 fújás pedig 6ml,amit /kg-al kell szorozni-számolni illetve szőr hosszúsággal.
Azaz egy 4kg kutyánál vagy cicánál ami rövid szőrű 4-szer 6 fújás (24fújás) jelent a test különböző részein .A hosszabb szőrű kis kedvenceknél pedig 4-szer 12fújásig lehet emelni az adagot.Az én kutyim 4.5kg és hosszabb szőrű így a mi adagunk 27-54 pumpálást jelent a testének több pontjaira.A termék nagyon jó az orvos is mondta,új generációs bolha-kullancs elleni szer (illetve tetvekre és rühösségre is használható ) kutyákra és macskákra,5000ft körül mozog az ára,de kifizetődő ,mert kullancs ellen 5 hétig véd bolha ellen 3 hónapig és a 100ml kiszerelés egy közepes méretű kedvencnél 4 alkalomra való lekezelésére elég

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. April 11. #7576

Hogy-hogy sprayt vettetek? Megelőzésre nem jó, csak kezelésre!

Bolhásság, atkásság esetén jó a spray, a kutyát és környezetét lekezelni, megelőzésre a spot-on csepp való, annak van 3-4 hét hatóideje.