‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Tinus9 gazdi (Lili), 2012. April 17. #1327

Miért nem szeret labdázni?

Lilinek van egy labdája, amikor kimegyek és eldobom neki utána megy, megszagolja, és tovább indul. van amikor eldobom, utána fut, megkerüli, és visszajön. a házban is csak nagyon ritkán - csodálkozom is - ha visszahozza. miért nem szeret labdázni? sokat játszunk. de csak a plüssökkel játszik, meg a kötéllel.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta HermannBius gazdi (Rafi), 2012. July 03. #8713

Az én kutyusom is ilyen...csak a kötéllel és azokkal játszott amikkel nem lett volna szabad neki(erről már leszokott) De,van egy úgynevezett jutalomfalatos labda (890 ft.és a neten is megrendelhető),na azzal tuti meg jön a kedve egy kis labdázáshoz :)

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. April 17. #7704

jah, és ezek a játékok, amikkel te játszol vele, sose legyenek előtte! Mindig akkor lássa őket, akkor vedd elő, ha közös játék van, akkor sokkal érdekesebb lesz számára.

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. April 17. #7703

Talán akkor már nem érdekes neki, mikor már nem mozog. Lehet meg kéne próbálkozni csipogós és/vagy plüss/plüss borítású labdával, hátha az bejön neki.

Válaszolta Tinus9 gazdi (Lili), 2012. April 17. #7701

A kérdező hozzászólása:

Ja, és néha kimegyünk anyával focizni, olyankor Lili is beszáll. Állandóan kergeti a labdát.