‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Biglifan gazdi (Jessie), 2012. May 18. #1425

állvemhesség ?

Sziasztok !

jessi nevű nőstény kutyusom febr. 24. kezdett el tüzelni márc. 15.-én vége lett a tüzelésnek.külön voltak arthúrral egy kerítés választotta el őket és csak felügyelettel (tüzelőbugyi volt jessin) engedtük össze őket. és észre vette már 1-2 hete hogy jessinek a hátsó 4 mellbimbója megdagadt és ma észre vettem hogy tejet is ereszt,de se a hasa se a többi mellbimbó nincs megdagadva illetve tejet sem eresztenek.ivartalanítani szeretném de mivel a szüleim nem engedik így nem,de még próbálkozok hátha megengedik.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+7

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. May 21. #8151

A minap hallottam egy végzős állatorvos hallgatótól, hogy a felgyülemlett váladékot ki kell nyomni a cicikből, hogy nehogy begyulladjon, de meg kell találni az egyensúlyt nyomkodás-nem nyomkodás között, mivel, ha a feltétlenül szükségesnél jobban "megfejed", akkor azzal serkented a tejtermelést. Biztos ami biztos, szerintem kérdezz rá állatorvosnál.

Válaszolta Biglifan gazdi (Jessie), 2012. May 19. #8137

A kérdező hozzászólása:

köszönöm a választ :)