‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi10 gazdi (Jessie), 2012. June 09. #1487

Hogy szoktassam ki???

Sziasztok!
van egy kiskutyám morzsi asszem keverék találtuk párhónapos lehet nem tudom kiszoktatni ,,,mindig bent végezi el a dolgát nem kint nem tudom leszoktatni mit tegyek????

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Barbi10 gazdi (Duci), 2012. June 10. #8389

A kérdező hozzászólása:

OK köszi megpróbáljuk!!!!!

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. June 10. #8388

Vidd ki minden alvás, evés után. Ha bent végzi a dolgát, tégy úgy, mintha mi sem történt volna, de jól takarítsd fel, hogy ne maradjon ott az illat. Ha kint végzi a dolgát, örömmujjongani kell.
Van, aki szerint elrontja az egészet, de nálunk kutyapelus is volt. Tudni kell, hogy a kiskutya nem bírja nagyon visszatartani az ingert. Nálunk bent pelusra voltak szoktatva, kint pedig el voltunk ájulva, ha dolgukat végezték, ezért igyekeztek kint pisilni. Pelenkára meg úgy kell rászoktatni, hogy mikor látod, hogy pisilne, "rádobod" a pelusra, ha csak pár csepp oda ment, már siker. A pisis pelenkát elől hagyod, s megdicséred, ha ott végzi a dolgát, de nem annyira, mintha kint végezné.

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2012. June 09. #8387

A kérdező hozzászólása:

Válaszaitokat előre is köszönöm !!!!!!!