‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Kyrcsi gazdi (Maja), 2012. July 10. #1593

Hogyan szoktassam más kutyákhoz?

Az 1 éves vizslámmal,ha megyünk sétálni és meglát egy kutyát nagyon ugatja és támadni akarja,de amúgy meg szelíd kutyus.!ezt hogyan lehetne nála megakadályozni?hogyan szoktassam más kutyákhoz?(a kutyus anyja is nálunk van csak vele van szoros kapcsolatban.)

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta debi09 gazdi (Muffin), 2012. July 12. #8843

ha van a közelben kutyapark az is alkalmas

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 11. #8829

Vidd el kutyaiskolába! Sehol máshol nem tud ellenőrzött körülmények között rendszeresen sok kutyával szocializálódni.

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. July 11. #8827

Szia kölyökként vitted más kutyákkal sétálni póráz nélkül játszani? Szerintem nem szocializálódott megfelelően a kutyád. Lehet hogy fél a többi kutyától azért lép fel támadólag, de ha húzod más kutyától az is kiválthat benne egy agressziót érzi rajtad hogy nem bízol benne ő is ideges lesz. A vizsla alapvetően egy barátságos eb nem találkoztam még vérebbel. Az anyjával együtt sétáltatod? Mert ha nem akkor még azt lehetne megpróbálni hogy tanulja el tőle hogy nem támadjuk a másik kutyát. Megpróbálni más kutyákkal ismertetni hogy megtanulja nem kell félni és azok is barátságosak, nyugtatni mikor ugat beszélni hozzá fontos hogy beilleszkedjen.