‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbie0217 gazdi (Jenny), 2012. July 14. #1601

Harapdálás!

Sziasztok.az egyik ismerősőm kutyája, több mint 8hetes kan roti mikor elhozták az egyik ismerősük az orrát dörzsölte hogy hamis legyen..azóta mindenkit harapdálna meg morog hogy ha kajálás után valaki fel akarja emelni.hogy lehetne leszoktatni a harapdálásról vagy kinövi??

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta debi09 gazdi (Bessy), 2012. July 22. #8994

ja és még amelyik nem nőtt ki az éppen nő és az is csikizi!!!!

Válaszolta debi09 gazdi (Bessy), 2012. July 22. #8993

ezt kinövi mert cserélődnek a fogai és azért harapdál mert viszket neki és így vakarja!!!!!!
átlagosan ez 6 hónapos koráig tart de néhány esetben egy kicsit több ideig is eltarthat!!!!!

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. July 16. #8899

ŐŐŐ hát olyan 2 év múlva megnézném ha megdörzsöli a roti orrát mit kap tőle a kedves ismerős XD de ez nem vicces ez egy nagy testű kutya lesz úgyhogy mond meg az ismerősödnek hogy vadítsa azt ami vele egy idős vagy keressen más szórakozást magának. Ezt a kutyát normálisan következetesen kell felnevelni hogy jól szocializált legen kiegyensúlyozott fontos hogy milyen nevelést kap.Jó hogy morgolódik ha evés után felveszed tele van a hasa Értem??? te mit szólnál ha épp akkor támadna valakinek kedve nyomorgatni mikor degeszre etted magad és amúgy is majd kipukkadsz. A kölyök kutya amúgy is mindent rág minden után kapkod hát még ha majd fogat vált javaslom majd neki a préselt marhabőrből gyártott csontot nem igazit!!! Na de sajna nem lehet ott minden kölyök felnevelésénél valaki aki ért hozzá.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. July 14. #8876

hűha.fura ismerőseid vannak neked.már nem azért de milyen emberek azok akik kiszámíthatatlanságra nevelik a kutyájukat,főleg egy rotty-t?tényleg nem értenek hozzá.akkor tanítsák be házőrzőnek vagy parancsra védeni de ne arra hogy hamis legyen.na mindegy.segíthet:figyelem megvonás,hangos aúúú-zás,kizárás a falkából(családból,egy 5 percre) vagy a szépen parancs megtanítása

Válaszolta KatkaGege gazdi (Joker), 2012. July 14. #8875

De csak, hogy ne tűnjek bunkónak.. nyaknál bőrt meg fog kicsit megráz, hangos aúúú-zás, hogy tudtára adja a kiskutyának, hogy ez fáj, nem/nem szabad/rossz kutya szavak használata...

Válaszolta KatkaGege gazdi (Joker), 2012. July 14. #8874

Pár hetes mit vártok még tőle??? Nem értem az embereket és csak feldühít, minek hoznak el kis kutyát ha cseppet sem értenek hozzá..