‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte bety02 gazdi (Mili), 2012. July 16. #1605

Lécci adjatok választ hogy tanítsak macskát!

Már feltettem ezt a kérdést de nem tudom kivitelezni amit írtk szóval lécci adjatok ötletet

kategória: macska, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2012. July 16. #8894

Pl :mit akarsz neki tanítani?Minket nem tanított a gazdi de mégis tudunk egy jó pár trükköt.Ha ki akarok menni és ő a szobába van addig kaparom az ajtót amig ki nem jön és kienged.Ez forditva is működik ,ha beakarok menni ,este ,a hálószoba ablakba ülök ,és ott kapargatom az ablakot.Ha nem figyel rám pedig nyávogok,megütögetem a mancsommal!!!

Válaszolta bety02 gazdi (Mici), 2012. July 17. #8906

A kérdező hozzászólása:

ez minde cicáak alap de én olyat akarok tanulni pl:egyik székről a másikra ugrok meg hasonlókat,hullahoppon átugrani ezt szeretném megtanulni

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. July 17. #8914

Akkor sok sikert hozzá:) ha sikerült szólj:) mert macskát idomítani nem igazán lehet cirkuszi trükkökre, ösztön lény azt teszi amihez kedve van akkor megy oda hozzád ha kedve van akkor simogathatsz meg sokat ha kedve van. Talán még a macska mentával bolondíthatod meg őket azt rácsepegtetve játékra ilyesmire talán hajlandóak feladatot végre hajtani azért hogy megkapják de ... nem hiszem hogy parancsra bármit is tesznek. A saját kényelmüket szolgáló dolgokat megcsinálják meg ha olyanjuk van megnyitják a vízcsapot hogy abból igynak stb.

Válaszolta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2012. July 17. #8917

Ha be akarsz tanítani egy macskát,sok sikert.Valószínűleg nem fog menni.A macskák ösztönlények. A nagyszüleimnek volt egy olyan macskájuk,aki ki tudta nyitni az ajtót. Viszont semmit sem tanítottak neki,az állat csak ügyeskedett és rájött,hogy juthat be.
Nem olyanok,mint a kutyák.

Válaszolta bety02 gazdi (Mili), 2012. July 18. #8936

A kérdező hozzászólása:

nem nem má tudom nem klikker se macskamenta hanem kaja mivel az én cicusaim imádnak enni hát adok nekik és már addig eljutottam hogy fél méter fent van a hullahopp karika és átugorja de köszi a válaszkat mindenkinek!ja és a macsamenta jó ötlet!