‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Katyus gazdi (Teodor), 2012. August 01. #1643

összeszoknak e valaha?

8 hónapos m.c. cicámat 1 hete ivartalanítottam ki. azóta kedves, aranyos, sokat alszik. mivel sokat van itthon egyedül, gondoltam én, hozok hozzá egy cicát. amúgyis szereti más cicák társaságát, ebből adódóan hittem, hogy jól ki fognak jönni. a hozott cica negyedakkora mint az enyém, és 1,5 éves. hánytatott sorsa volt, 3 hétig egy üres lakásban voltak bezárva mert a gazdijuk meghalt. hazaérkeztünk, teóka nagyon boldog volt, vigyázott rá, ott aludt nála, udvarolt neki. végre sikerült a cicát leimádkozni a szekrényről, hogy szétnézzen. az enyém persze egyből ment volna játszani, de a kicsi fújt rá. nagyon élvezné, ha játszana vele, de nem. csak morog. az egyik este kimerészkedett, a miénknek pedig az a szokása, hogy ha lát vmit mozdulni a szekrény mögött, megtámadja. így tett akkor is és a kicsi úgy megijedt, hogy bepisilt. azóta nem mer előjönni megint. viszont a kicsi magában nagyon jól eljátszik, a nagy pedig csak nézi. attól félek, hogy ez vmilyen lelki sérülist fog okozni neki. nagy

kategória: macska, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Zitty gazdi (Dinamo), 2012. August 03. #9128

Biztosan összeszoknak majd , de nagyon sok türelem és idő kell majd hozzá.
Főleg ha a nagyobb barátságos.
Hagyni kell a kisebbet hogy a saját tempójában szokja a terepet és a másik macskát.

Válaszolta Katyus gazdi (Teodor), 2012. August 02. #9111

A kérdező hozzászólása:

Nem, a fiatalabb nagyobbik cica állandóan üldözi, mert játszana a másik pedig nem vevő erre és le sem jön a szekrényről. Viszont barátságos velünk szemben és mászkálna is csak fél, hogy a nagy megtámadja!

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. August 02. #9110

??? a jelek szerint össze szoktak vagy mégsem nem értem a kérdés lényegét?