‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte minifini gazdi (Fáni), 2012. August 12. #1679

Terhes?

Sziasztok a hörcsögöm nagyon furán viselkedik és egy csomót alszik és kövér lett! két hörim van összezárva és lehet hogy terhes? ( nem ettettem tul annyi kaját adtam neki mint eddig) elöre is köszi a válaszokat!

kategória: kisemlős, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta minifini gazdi (Fáni), 2012. August 14. #9267

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm szépen a segítséget remélem gazdikat tudok találni már van néhány akikkel megbeszéltem! Nagyon köszönöm!

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. August 13. #9253

Az anyuci is megeheti a kicsiket a kannibalizmust úgy tudod elkerülni hogy fehérje bevitelt növeled, pl : liszt kukac, csirke mell (főtt), adsz neki a megnövekedett fehérje igény miatt is felléphet kannibalizmus és ilyenkor nem csak az apa állat az ami veszélyt jelent a kicsikre hanem elő fordulhat hogy az anya is megeszi. Ha nem tudod a nemüket akkor tuti vemhes, készülj fel a szaporulatra nem árt még két akváriumot beszerezni vagy már most gazdit keresni nekik, ha el akarod kerülni a túlzott szaporulatot akkor eztán tartsd külön őket már állat kereskedésben sem nagyon veszik be őket néha ingyen sem. Az anya állat nagyon gyorsan teherbe tud esni újra tehát ne tedd vissza a hímet azért is vedd külön őket mert az anyának sem tesz jót hogy az egyik almot még fel sem nevelte már vemhes. Az azonos neműek meg gyakran veszekednek ha ivar érettek lesznek súlyos sebeket is ejthetnek egymáson úgy hogy el kell őket ajándékozni szerető gazdinak.

Válaszolta minifini gazdi (Fáni), 2012. August 13. #9248

A kérdező hozzászólása:

Hátt a nemüket nem tudom. De majd meglátjuk hogy megszületnek-e és akkor már tudom! és köszi a tanácsokat!

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2012. August 12. #9246

Ha különböző neműek,akkor vemhes.És mire megszületnek a kicsik,addigra külön kell őket választani,mert a fiú meg fogja ölni a kicsiket.Aztán a különböző nemű kicsiket sem ajánlatos egy hónapos koruk után együtt hagyni,mert már akkor ivarérettek lesznek.

Válaszolta Kriszti2 gazdi (Cila és Cirmi), 2012. August 12. #9245

Azt tudod róluk hogy melyik milyen nemű?