‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte DorciRusher gazdi (Kiwi), 2012. August 21. #1712

Egy kölyök westie és egy 5 éves keverék

Sziasztok! szeretnék egy westie kölyköt de nem tudom hogy mit szólna hozzá a másik kutyusom! szerintetek?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Marcsikoló gazdi (Muki), 2012. August 21. #9408

Így-így, ahogy Fülöp mondja! Főleg egy önfejű, kamaszodó terrier pörgését, amilyen egy Westie! Csibészem 7 éves volt, amikor Mukkantót kaptam, de akkor már volt egy másik kutyám is Csafi, szóval 3 kanom lett. Eleinte ahogy Muki piszkálta Csibót, pl rágta a fülét, ráugrált, harapta, morogta, nyúzta, rámordult párszor, és el is kapta a torkát, de apa párszor az orrára koppintott érte ( őt fogadja el falkavezérnek, de nem egygazdás eb :)), utána már nem zavarta a dolog. Most, hogy már ivarérett, érdekes módon a legjobb barátok, viszont Csafival riválisak a szuka kutyám miatt. El is vannak különítve! Ezzel az egyneműséggel nagyon vigyázz! (nem tudom, van e Kiwi ivartalanítva :)

Válaszolta aprilkaelblinger gazdi (Fülöp), 2012. August 21. #9407

Az 5 éves kutyusod találkozott már más kutyákkal?
Ha van rá lehetőséged,mutasd be más kutyáknak ( ha lehet kölyöknek,felnőttnek egyaránt szukának,kannak) és nézd meg melyikkel hogy viselkedik. Lehet hogy egy kölyök állandó pörgését nem tolerálná.