‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte HenyKeith gazdi (Keith), 2012. September 15. #1758

Mi kell egy kutyafuttatóhoz?

Pályázni szeretnénk, nem az önkormányzati válaszokra vagyok kíváncsi, meg a pénzre, hanem aki hordja a kedvencét a futtatókra, milyen feltételek, szabályok vannak? illetve aki tudna vmiféle alaprajzot a neten annak megköszönném a linket!

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta HenyKeith gazdi (Keith), 2012. September 16. #9683

A kérdező hozzászólása:

Köszi szépen a válaszokat! Egyébként Debrecenben szeretnénk ezt létrehozni, reméljük, hogy összefog jönni, mert nagyon rossz, hogy nem tudom elengedni a kutyámat, egy szibériai huskym van, és az emberek félnek tőle, ha elengedem odamegy mindenkihez barátkozni, nagyon jámbor egy kutya, és már többen fenyegettek, hogy feljelentek, ha elengedem. Muszáj lépni, mert állítólag a városnak nincs pénze a kutyafuttatóra..., de ezt erősen kétlem!

Válaszolta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. September 15. #9672

Angyalföldön több futtató is van - bár egyik másik siralmas alacsony kerítés az is olyan labilis alul simán kibújik egy nagy testű kutya is hát még a kicsik :-(
Jó ötlet egyébként én támogatom az 5letet - több ilyen kezdeményezés jó lenne miután egyre többször büntetnek állitólag a Közterület emberei ha esetleg az ember póráz nélkül sétáltatja a kutyáját.
Jó ötlet remélem sikerül!! sok sikert Neked!!!

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. September 15. #9669

SZIGETSZENTMIKLÓSON VAN EGY FUTTATÓ.A SZABÁLYOK:PÓRÁZRÓL ELENGEDNI KIZÁRÓLAG EMBEREKKEL ÉS ÁLLATOKKAL BARÁTSÁGOS EBET LEHET.AZ AGRESSZÍV ÁLLATOKNAK KÖTELEZŐ A SZÁJKOSÁR.ÉN EZEKET TUDOM :)