‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte CsalaBetti gazdi (Frici), 2012. October 02. #1785

Rátudom szoktatni a macskámat a wc-re?

kategória: macska, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta kriszteen gazdi (nyomi), 2012. October 05. #9839

igen.de én nem ajánlom mivel ha a cicus használja rá kell állnia a wc deszkára és szerinte mindig mikor te mész nincs kedved takarítgatni vagy rosszabb esetbe bele ülni.

Válaszolta debi09 gazdi (Muffin), 2012. October 02. #9820

Frici én azt látta a tvbe hogy van egy kerek nem lyukas alomtálca rá a wcre aztán kicsit lyukas aztán már csak a széle wcre picit szórni almot és aztán már tudja!:) :)

Válaszolta Titta gazdi (Pennyo), 2012. October 02. #9819

meglehet rá tanítani csak sokan mondják,hogy nem épp higénikus a dolog.de erről találsz rengeteg videót a Youtube-on. www.youtube.com/watch?v=_ug7WEUxH68 itt egy példa.remélem jót linkeltem be :)

Válaszolta CsalaBetti gazdi (Frici), 2012. October 02. #9816

A kérdező hozzászólása:

Az emberi wc-re gondoltam az almot azt nagyon ügyesen használja, csak kikaparja mindig az almot és ezért gondoltam a wc használatára.

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 02. #9815

Ha viszont a rendes emberi wc-re gondoltál arra is rá lehet szoktatni, mindig egy kicsit közelebb kell rakni az almot a wc-hez aztán mikor már ott van mellette egy keveset szórni a deszkára hogy érezze rajta a szagot, és ha már párszor sikerült el lehet hagyni azt is. Egy ismerősöm így szoktatta rá a macskáját, bár nekik két wc-jük van és amit a cica használ azt nem használják, ki tudja mit kaphatsz el tőle...

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 02. #9814

Igen, meg fogja tanulni, rakd le az almot és tedd rá mutasd meg neki a legtöbb cica ezután már tudja mi a dolga vele, ha mellé vécézik azt mindig takarítsd fel úgy hogy ne érezhesse a szagot, sőt én még arra is vetemednék hogy bele rakjam az alomba hogy érezze rajta a szagot. Sok sikert.