‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte kriszteen gazdi (nyomi), 2012. October 10. #1800

Remegés

Mi lehet a baja a kutyám remeg míg nem etetjük meg reggelente meg nem etetjük vagy míg nem ürít.

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta kriszteen gazdi (nyomi), 2012. October 14. #9921

A kérdező hozzászólása:

nagyon szépen köszönöm!:*

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. October 11. #9891

Valóban az első az lenne hogy elviszitek sétálni a kutyust vagy utána jön a kaja. De viszont ezt Én sem tudom megengedni magamnak, reggel nem érnék rá, este meg szintén nem. És én javaslom hogy 2x kapjon enni a kutyus. Az egy napi adagját kettőbe veszed és úgy.
Egyébként Hubi is szokott remegni reggelente amikor kapja a kajáját, Én arra utaltam hogy fázik meg az hogy várja a kaját. Némelyik kutya még türtőztetni se tudja magát és azonnal elkapja a tálat, annyira éhes. Ajánlatos megtanítani olyankor a hagyd parancsszavat, és akkor menjen enni amikor Te megengedted neki. Nálunk is így van. Amíg én készítem neki a kajáját Ő ül, és mikor megnyugszik lerakom a kajáját majd amikor kimondom hogy eheted eszik.

Válaszolta kriszteen gazdi (nyomi), 2012. October 11. #9886

A kérdező hozzászólása:

köszönöm szépe!:)

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 11. #9882

Hát akkor egyszerűen csak ideges de tuti hogy valami miatt nyugtalan és azért remeg, lehet hogy épp a kaját várja annyira hogy már bele remeg, izgul, nem egy kutya csinál ilyet.

Válaszolta kriszteen gazdi (nyomi), 2012. October 10. #9878

A kérdező hozzászólása:

rendben de mi kertes házban lakunk és akármikor ki mehet

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 10. #9877

A fogalmazásról inkább semmit nem mondok! Az meg hogy egy 2 éves kutya reggel eszik ... reggel a séta lenne az első, de lehet csak én gondolom így, ha jól sejtem az a baja a kutyának hogy ki kéne mennie, lehet későn viszitek le vagy sokáig készülődsz reggel mire leviszed és szerencsétlen egész éjszaka tartogatja a pisit Te meg még jól meg is tömöd a hasát reggel és úgy viszed le nem túl egészséges ez. Szerintem szoktassátok át az esti evésre szépen fokozatosan és legkésőbb 8-ig vigyétek le reggel esete meg szintén 8 körül az utolsó séta és akkor már ki kell bírnia. A remegés az egy idegi állapotra utal ideges, vagy épp szorong mert le akar menni, némi életmód váltással kiküszöbölhető.