‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. October 11. #1802

Dudor

Sziaazstok.
7 hónapos kis kutyusunk oldalán ma reggelre nőttt egy nagyobb dudor és nem tudom mi lehet egy héttel ezelőtt vittük el dokihoz mert a pofiján egy pici dudor nőtt és olyan tüneteket produkált a blöki mintha meg lenne fázva és azon ahol a dudor volt folyt az orra.
elvittük orvoshoz ott aztmondták valami bakteriális fertőzés kapott antibiotikumot egy heti adagot most fog elfogyni és úgy látom használt is mert mulik a pici dudor neki és kevésbé szörtyög.
viszotn ma reggel azt vettem észre az oldalán egy jóval nagyobb dudor nőtt és csak az egyik oldalon nem tudom mi lehet kérdésem csak anyi lenne ti találkoztatok már ilyennel vagy hallottatok már ilyet???
aggódok ám nehogy valami daganat legyen de az egy ájszaka alatt kinő?? mert tegnap este fürdettük és semmi nem volt.
holnap az orvoshoz biztos elviszem mert csak akkor leszek nyugodt - csak kiváncsi voltam ti hallottatok e már ilyet?? :-(
előre is köszi a válaszokat.

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 11. #9884

Hát szerintem vidd vissza dokihoz. Lehet hogy szövődmény az is lehet hogy csak valami kisebb sérülés. Ezt a doki tudja megmondani főleg hogy a másik is dudorral kezdődött. Annyit tudok hogy én még nem találkoztam ilyen bakteriális fertőzéssel, és nem vagyok orvos.

Válaszolta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. October 16. #9939

A kérdező hozzászólása:

hellóka
meg van az oka a dudornak - előző napokban kapott szurit a kutyus mert összeszedett valami baktérium okozta fertőzést - és az injekcióhelye az "gyulladt" be úgyhogy kis borogatással szerencsére két nap alatt teljesen elmúlt. DE,hogy ez eszünkbe nem jutott először annyira megijedtünk nehogy az a "zsírdaganat" legyen. De szerencsére nem az volt mostmár teljesen rendbejött a kis drágánk.
Köszi a választ