‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte kicsiancsi gazdi (Füge), 2012. October 30. #1841

Miert van ez?

A problemam, hogy a yorkim 11 honapos, otthon mar szobatiszta (mindig ugyanabban az idoben viszem le, es kibirja addig), viszont ha elmegyunk a rokonokhoz (ahol kb 1-2 hetente szokott is lenni, tehat nem idegen a kornyezet), folyamatosan bepisil es bekakil. ugyanugy megyunk vele setalni, semmi sem valtozik, de valahogy megsem birja ki. ez miert lehet? eleg kellemetlen helyzet, segitsetek, legyszi! (ui.: bocsi, hogy nincs ekezetem)

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Marcsikoló gazdi (Muki), 2012. October 31. #10078

nagyon szívesen! remélem beválik! sok szerencsét! :)

Válaszolta kicsiancsi gazdi (Füge), 2012. October 30. #10072

A kérdező hozzászólása:

Vegulis kan kutyus, lehetseges, hogy a teruletjelolesrol van szo... Ugy gondoltam, hogy mar ismeri a helyet is meg az embereket is, es nem kell jelolgetnie... A pelus dolognak utanajarok, hogy hogy es mint :) koszonom a tanacsot!

Válaszolta Marcsikoló gazdi (Muki), 2012. October 30. #10070

szerintem a területet akarja ezen a módon megjelölni. otthon már fölösleges, hiszen régen beivódott mindenbe a szaga, de a rokonoknál meg kell erősítenie a szagmintákat. szerintem ez lehet, de nem tudom biztosan. Én a helyedben kutyapelust vinnék magammal... :)