‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi10 gazdi (Jessie), 2012. December 08. #1899

A hullámos papagáj ehet szotyit?

Van egy hullámos papagájom és most nem tudom hogy adhatok-e neki szotyit!neten azt olvastam hogy lehet adni mindenfélét,és gyümölcsöt is lehet adni??válaszaitokat előre is köszönöm!!

kategória: kutya, válaszok száma:8, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta chikoo gazdi (Geszt), 2012. December 19. #10444

A mi papagájunk szerette a pitypang levelet is. Most nem igazán tudsz szerezni, de ha jobb idő lesz és tiszta helyen laksz akár az udvaron is szedhetsz neki.
Én a rácsok közé ékeltem neki, imádta! Meg kellet dolgoznia érte, tehát még játéknak is beillik

Válaszolta Lemon gazdi (Lemon-Kókusz), 2012. December 15. #10430

Gyümölcsöt ehet, sőt, kötelező! Mindig frissen, szeletelve add neki, és ne legyen előtte egy napnál tovább, mert megromlik, és baja lesz tőle! Vizesen ne adj neki semmit, mert elpusztulhat tőle! Ajánlom a főtt tojást, is de egyszerre csak nagyon keveset, hogy meg is tudja enni rögtön. A főtt tojásra mindig nagyon figyelj, mert nagyon könnyen romlik, és baj lehet belőle! Ha tartasz a főtt tojástól, akkor nem kell, főleg tenyésztéshez érdemes használni, tehát nem kötelező, viszont nagyon látványos hatásai lehetnek sok gyümölccsel kombinálva. Aszalt gyümölcs is eszembe jutott, én még nem adtam a sajátjaimnak, de szerintem egy kis mazsolát, aszalt szilvát meg lehet próbálni. De mindig csak keveset! :)

Válaszolta Barbi10 gazdi (Morzsi), 2012. December 12. #10424

A kérdező hozzászólása:

Gyümölcsöt ehet???

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2012. December 08. #10412

Szerintem pont ide való a kérdés,és nem írtál semmit sem rosszul.
Igen,adhatsz neki,mint ahogy a többiek írták,csak ne legyen sózott.

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2012. December 08. #10411

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszaitokat majd kipróbáljuk ha megeszi megeszi ha nem akkor nem!Gyümölcsöt is ehet,csak még erre vagyok kíváncsi???

Válaszolta Lemon gazdi (Lemon-Kókusz), 2012. December 08. #10409

Adhatsz neki, csak nem biztos, hogy megeszi. Ajánlom, hogy ha szotyit akarsz neki adni, akkor vegyél neki nagypapagáj-eleségkeveréket, és esetleg keverhetsz hozzá hullámos papagáj eleségkeveréket, és úgy add neki. Emberek számára készített szotyit nem javaslom semmilyen formában.

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2012. December 08. #10406

A kérdező hozzászólása:

De azért ne pontozzatok le mert nem ide való kérdés ilyent nem szeretek olvasni!!Ja és hogy valamit rosszul írtam csak feleljetek a kérdésemre!!