‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Simonka76 gazdi (Mázli), 2012. December 31. #1931

Hogyan tudom a kutyusomat szobatisztava nevelni?:p

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta bimbóka gazdi (pöfi), 2013. January 02. #10531

vegyetek pelust ha nem oda pisil itasátok fel a pelussal megérzi a szagot és oda fog menni
vagy 2 év fél óránként kikel vinni vagy ki kell engedni

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. January 01. #10530

A szobatisztaságra szoktatás az egyik legnehezebb feladat a néhány hónapos kiskutyáknál. A hat hónapos vagy ennél fiatalabb kiskutyák ugyanis képtelenek pár óránál tovább szabályozni a hólyagműködésüket. Ezért, ha naponta 4-5 órát vagyunk távol otthonról, akkor egyértelműen nem ez a megfelelő alkalom egy fiatal eb vásárlására. Ha azonban semmi akadálya egy új jövevény befogadásának, akkor is folyamatosan tartsuk rajta a szemünket és ne hagyjuk, hogy a szobába piszkítson. A nagyon fiatal kutyusokat minden második órában sétáltatni kell, főleg akkor, ha előtte ettek és játszottak is.

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2012. December 31. #10526

Rendszerességgel.Mindig ugyan abban az időben kell kivinni,naponta többször.A kiskutya alvás után mindig vécézik,így az első időben amíg nem bír ki hosszabb időt,segít a kutyavécé,azt hiszem így hívják.Leteríted és mindig oda kell mennie.Ha ott végzi el a dolgát,akkor nagy dicséret.Ha akkor amikor kiviszed,akkor is dicséret.