‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ivett1983 gazdi (Nimród), 2013. February 19. #2000

ízületi gyulladás

Sziasztok!

írtam ide csípő diszpláziával kapcsolatban,mivel azt hittük niminek,az 1 éves labinknak az van....elvittük dr-bácsihoz,megröntgenezte és tökéletes lett a röntgenkép,semmi elváltozás ennek nagyon örültünk de törés sem látszódott a felvételen....nem tudom minek örültem volna jobban...a lényeg,hogy nagy valószínűséggel ízületi gyulladása van ami a labradorok körében elég gyakori.valakinek esetleg tapasztalata?most szedjük egy hete a gyulladás és fájdalomcsillapítót már most azt mondom szemmel látható a javulás ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban tapasztalata ossza meg velem!köszönöm előre is!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta saby gazdi (Hector), 2013. February 28. #10887

Szia! Nekünk is ez volt, Hectort is megröngenezték, neki is csak ízületgyulladása van, movalis gyógszert ajánlott, hogy azt adjak neki naponta fél szemet. A gyógyszer is meghozta a várva várt hatást. Annyit ajánlott a doki, hogy ilyenkor próbáljuk minél többet pihentetni a kutyát (nincs séta, nincs játék) és azt mondta hogy 2 éves koráig ez bármikor elő jöhet neki.

Válaszolta Special_J gazdi (Pepe), 2013. February 19. #10820

Szia!
A mi kutyusunk diszpláziás és szedi a NUTRADYL kapszulát. Elég borsos az ára, de a röntgen felvétel alapján nem romlott az állapota, 4 éves és semmi panasza nincs. Ízületgyulladásokra is hatékony, nekünk csak jó tapasztalatunk van vele kapcsolatban!