‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte duccio gazdi (Vilmos), 2013. April 07. #2065

Melyik kullancsriasztót válasszam?

Az ár most nem számít, olyat keresek, ami legalább fél évig védelmet nyújt. adnál tippeket?

kategória: macska, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta compactegon gazdi (Forti), 2013. April 22. #11200

Frontline kombó tényleg jó. sajnos kullancs ellen csak 4 hétig véd, ergo havonta cseppenteni kell az állatra. legjobb, hogy bele sem mennek. séta után fél-3/4 órával másznak ki szőréből, de nem szívnak vért. elég fertőzött helyen lakunk sajnos.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. April 12. #11145

szia én is azt mondom hogy állatorvostol kérdezd meg ne egy fressnapfban dolgozo eladotol mert sokszor nem ismerik a szerek hatoanyagát és sajnos olyat is eladnak ami ártalmas permetrina hatoanyaga ez komolyan megbetegítheti a cicákat én állatorvosi asszisztens vagyok sokszor belefutottam ilyenbe efipro forntline advocate stb.. ezek jo szerek cseppek cicáknak nyakörvek közűl a foresto most a legjobb az 8 honapig véd

Válaszolta Zoey9500 gazdi (Szófia), 2013. April 10. #11128

Háát...nem tudom.Állatorvost kérdezz,és ne a neten nézelődj mert nem biztos hogy igazat írnak.Mi is néztünk először a neten hogy melyik de egyik oldal emezt,másik meg amazt írta.Így állatorvost kérdeztünk.2 félét ajánlott az egyik nevére nem emlékszem de a másik meg a frontline combo volt.És az jó.Most is azt használja és tényleg véd.

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2013. April 09. #11118

Én az állatorvostól kérdezném meg. Ő mit ajánl. Persze fél év az nagyon hosszú idő. Lehet, hogy újra kell alkalmazni a cuccot.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. April 07. #11097

nézz szét Fresnapf-ban. Úgy is az egész blöki annak a reklámjával van tele -_- Ott leírják meddig jó, meg ilyesmik. Vagy www.petnet.hu -n De a helyi kisállatkereskedésben is biztos tudnak segíteni.