‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ildikó1 gazdi (Szürike), 2013. April 21. #2091

Hogy állítsam le a kutyámat,hogy ledomináljon egy másik kutyát?

Sajnos valószínűleg nem vagyok a kutyám számára falkavezér, tudom hogy én rontottam el, de első kutyám, sok dolgot elértem vele, de ezt nem sikerült. séta közben ha szabadon engedem és találkozik más kutyákkal, a másik körbeszaglálása után a hátára ugrik és teszi a "dolgát". azonnal elhívom onnan,jön is, de nyilván a kutyám efféle magatartása zavaró a másik kutya gazdája számára. hogyan lehet erről leszoktatni? ivartalanított kan nj., 2 éves. ezt a magatartást eddig nem produkálta,most többet kirándulunk, így ez bizony nem kívánatos számunkra sem. köszönöm a segítségeket!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Bebe22 gazdi (Belle), 2013. April 23. #11207

Szia!

Egy kutya számára most is azzá válhatsz, olvass el a neten egy cikket erről, biztos hogy sok okosságot írnak. Egyébként amíg ilyen a kutyád, addig jobb lenne pórázon tartani, mert egyszer oda megy egy másik dominánshoz és abból csak baj lehet.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. April 26. #11216

szia szerintem vidd el olyan kutyasuliba ahol ugynevezett tükör módszerrel oktatnak vagy bármilyen suliba ami szimpi neked minden kutya más személyiség és egy ilyen helyen személyre szabott segítséget kaphattok