‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Annóca gazdi (Fidó), 2013. July 18. #2205

Simogatás közben miért harap meg a kiskutyám???

Mindenekelőtt tisztázni szeretném, hogy a kutyusomnak nincs oka rá, hogy megharapjon! nem szoktuk bántani, nem kiabálunk vele.... szóval semmi olyat nem teszünk amiért megharaphatna. rengeteget foglalkozok vele (játszok vele; simogatom vagyis próbálom anélkül, hogy megharapna; megetetem; cserélem a vizét; eljárok vele sétálni)! válaszaitokat előre is köszönöm!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Annóca gazdi (Fidó), 2013. July 18. #11633

A kérdező hozzászólása:

Zserbó és Zsömi! Köszönöm a választ! A kérdés fontos volt, mert már nagyokat harap (ha olyan helyen harap meg mint pl. az ujjam vége akkor vérzik!)! Amúgy rengeteg játéka van neki ( Labdák, Kötél, és vannak még rágócsontjai is)!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. July 18. #11632

ha 10 ilyen kérdés nem volt még, akkor egy se! Érdemes előbb megnézni a kérdés keresőbe, hogy volt-e már ilyen.
A válasz egyszerű. Most váltja a fogát. Vegyél neki valami játékot(kötél, labda, vagy bőrcsont) amit rághat a kezed helyett. Ha a kezedet rágja, akkor szólj rá, ha az nem érdekli, akkor kicsit fogd meg a grabancánál, és úgy mondd neki: Nono! vagy Nem!