‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Zittyke gazdi (Süsüke), 2013. September 07. #2285

Szem bajok

Szia mindenki!!

kb. 4 hetes kiscicák születtek, kettő, és az egyik cicának, az egyik szeme, olyan mint ha el lenne fertőződve, de nem vagyok biztos benne, hogy az fertőzés...valaki a kamilla teás, öblögetést javasolta. az beválhat? vagy esetleg valamilyen más módszer??

kategória: macska, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta andrasizsu gazdi (Bonca), 2013. September 11. #11976

Szerintem szemmel nem szabad kísérletezni. Kölyökmacskáknál legtöbbször macskanátha az oka. Sürgősen vidd orvoshoz, ad neki szemcseppet.
Jobbulást nekik!

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2013. September 09. #11971

Én azt tanácsolnám vidd el orvoshoz,nem érdemes mindenféle kenőccsel kenegetni.A szeme ha elvan fertőződve ,az lehet macska nátha is!!!Sajnos a lányomnak egy ismerősének a cicájának ,bizony az lett a vége ,hogy az eggyik szemét el kellet távolítani.Ők is azt hitték hogy csak csipás,és mire orvoshoz került nem maradt más hátra ,műteni kellet.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. September 09. #11970

vegyél irganid szem krémet vagy septozilt de ha nem tudsz dönteni vidd dokihoz!!!

Válaszolta Csviki gazdi (Momo), 2013. September 07. #11967

Szia! A mi macskánknak gennyes volt a szeme... Nem tudom pontosan te mire gondolsz de én ajánlom a szemcseppeket ! Ha nem javul, akkor az állatorvos tudj megmondani mit tegyél... a kamilla tea is beválhat de nálunk nem sikerült :)