‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Nicoboxer gazdi (Nico), 2013. September 17. #2293

Segitsetek légyszíves!!

Kiskutyámat 1 hete sajnos elütötte egy autó ami hál istennek nem ment gyorsan,de mégis súlyos sérülése lett.most derült ki a röntgenek alapján,hogy egy rendellenes csont kinövés a gerincén eltört,ami hol nyomja a idegeket a lábába és szörnyü fájdalmai vannak,hol pedig teljesen jol van ilyenkor csak a lábát fájlalja mintha beverte volna.amugy egész nap fekszik csak a tejcit issza meg és enni alig eszik.az orvosok azt mondtk,hogy talán gerincmütttel talán lehetne javitani az állapotán,de ez nem tudja megmondani,100% -e hogy megtalálják azt a csontot.mütét nélkül 3hónapot kellene várni,hogy hogyan változik az állapota,és sajnos nemtudom,hogy mit tegyek egy fantasztikusan életvidám kutyárol beszélek,és ilyen fájdalmak mellett is azt se tudja hogy csoválja a farkincáját mikor meglát.de sajnos felvetödött az elaltatás is.
arra kérnélek benneteket,hogy mondjátok el a véleményeteket,hogy ti mit tennétek.mindent megtennék,hogy ne fájjon neki,hisz szenvedek én is vele eggyütt,de mikor jol van

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta sonykutya gazdi (Sony), 2013. September 25. #12074

Szerintem műttesd meg vagy keress egy specialistát. Ne vedd el az életét, a menhelyeken is rengeteg ilyen kutya van és ha a kutyád meg akar gyógyulni meg is fog. Ha meg nem sikerül a műtét és lebénul arra is van megoldás. Kitalálták a kutya tolószéket amit a kutya hátára kell csatolni és a kerekei a lába. Volt több cikk, műsor erről, hogy rengeteg kutya éli boldogan ezzel az életét.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. September 17. #12013

ja itt a hidroterápia link http://www.hidroterapia.hu/

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. September 17. #12010

mindenképpen meg kell operáltatnod a gerincét mást esélyt nem tudsz adni neki egyetemen van két gerinc specialista dr ipolyi tamás és dr diószegi zoltán keresd meg őket drága egy ilyen műtét de ők gerinc specialisták itt a szám 0614784100/ 8298 a mellék !!!!!!!Emellett segít a hidroterápia hallgasd végig bemutatkozó szövegben is említi a gerinc bajos kutyát... vagy még van fizikoterápia is az egyetemen is akár a sebészeten

Válaszolta Nicoboxer gazdi (Nico), 2013. September 17. #12009

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszokat!eszem ágában sincs addig elaltatni mig 100%os választ nem kapok!csak sajnos félö,hogy a gerincét annyira megroncsolja a törött csont,hogy teljesen lebénul,és sajnos már a dolgát sem tudja elvégezni és maga alá csinál néha..

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. September 17. #12008

nehogy eleltasd!!!
küzgy az életéjért amig lehet!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. September 17. #12007

Nem vagyunk állatorvosok, a te kutyádról beszélünk, amit te helyesnek látsz, azt válaszd! :)

Válaszolta Nicoboxer gazdi (Nico), 2013. September 17. #12005

A kérdező hozzászólása:

..a csont szilánkot ami mozog ide oda.Mütét nélkül 3 hónap után lehetne megmondani,hogy milyen lesz az állapota a késöbbiekben.sajnos felmerült az altatás is.szeretném megszüntetni a szenvedést,hisz vele eggyütt én is szenvedek,de amikor látom hogy jol van teljes mértékben elbizonytalanodom hogy mi is lenne a helyes döntés.kérnélek benneteket,hogy véleményeitek mondjátok el,szerintetek mi lenne a leghelyesebb.