‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte BerryXoX gazdi (Buksi), 2013. November 14. #2365

Védőoltás utáni allergia! kapott tegnap 2 szurit rá, ma még lehet baja?

Védőoltás után a kutyusom vakarózott és felpuffadt a pofija.. visszavittük a dokihoz, és kapott rá 2 szurit.. a duzzanat lement a pofijáról, de mintha furán venné a levegőt (lehet csak én vagyok paranoiás, mert a szüleim szerint már nincs baja). ha megkapta a 2 szurit az allergia ellen akkor már nem lehet baj ugye?

kategória: kutya, válaszok száma:1, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 14. #12364

ha attol mg nyugszol vidd vissza a dokihoz nehogy komolyabb baja legyen még az este de lehet hogy csak nagyon izgatott szegénykém és azért veszi furán a levegőt nagyon fontos hogy ha bármikor mész állatorvoshoz bárhova védőoltás miatt akkor hívd fel az orvos figyelmét hogy az egyik oltás típusra allergiás lett a kutyid mert akkor másik oltó anyagot kell kapnia és nem árt ha otthonra is beszerzek kalciumot mert ha bármikor fellép bármire allergiás reakció akkor gyorsan otthon egy kis ételre ráfolyatva ti is tudtok szájon át beadni neki allergia ellen gyógyszert