‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi9 gazdi (Folti), 2013. November 23. #2375

S.o.s. kiskuytak

Vakinek nem kell kiskutya mer ha k9ő náunk vannak. neemm tuttok mondani joó oldalaat, ahun ellehet adni kiskutyáktt. mer jőoé lenne eyg oldal mér en nem tudok keresnni. elűre is köszönöm.

kategória: akvárium, válaszok száma:11, kérdés értékelése:-13

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Vikcsi78 gazdi (Morzsi), 2013. November 23. #12413

Szia!
Először is minden félévbe van egy ilyen kérdésed, szóval félévente jönnek a kölykök. Én szégyelleném a pofámat ilyen kérdést felrakni. Remélem nagybetűkkel beleég a agyadba: !!!IVARTALANÍTS!!! Mert ezt kell tenned ivartalaníts! Az ellőttem szólóknak igaza van. Mellesleg fajtiszták a kölykök, mer ha nem akkor kicsi rá az esély, hogy örökbefogadja valaki. Na és mit akarsz velük csinálni? Kiviszed őket a helyi szeméttelepre, hátha a ott lakó bácsi hasznosítja őket mint őrzőkutyák. Vagy talán mindet megtartod? Naponta halna meg egy közülük, szóval ha gazdit akarsz nekik keresni: Facebookon posztolj, blökin hirdesd, a lakhelyetek környéken tegyél ki posztereket, mindig legyen nálad egy kép a kiskutyákról, hogy megtudd mutatni az esetleges érdeklődőknek, hogy vannak. Mondd meg a barátaidnak az ismerőseidnek, és kérd őket, hogy terjesszék. Így is örülhetsz, ha egynek találsz gazdit. Mert a menhelyek tele vannak, minden második poszt a facebookon eladó kutyákról szól. Nem reménykednék, hogy mind eltudom adni, no, de csak próbálkozz! Sok szerencsét kívánok! (Nem a te érdekedbe szaporító, te a szemembe olyan vagy mint a kosz, nem kívánatos. A kiskutyák boldogsága miatt kívánok neked sok sikert.)
ui.: Lehet, hogy durván írtam, de ha azt bizonygatnám neked, hogy nem a tehibád, jövőre majd máshogy lesz, az nem segítene. Felelős vagy a kiskutyákért, szóval csak kemény hangnemben beszélhetek veled. Ha elakarod mondani, hogy semmi se sikerül, ha csak beszélgetni akarsz arra itt vagyok én, mert én szeretnék a barátod lenni.
Morzsi

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 28. #12425

szerintem nem kéne tanácsokat adni hogy hol hirdessen mert akkor soha nem fog leállni a szaporítással !!

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 26. #12423

én nem hiszek neked hogy most feltörték a blökidet ..... mert nem rég a kis öcsi volt a hibás most valaki más lényegtelen csak most az a story hogy most valaki feltörte blökidet és tudtodon kívül hirdet kölyköket ami valójában a tied csak most nem barbi10 hanem barbi 9 vagy szerintem ne nézd az embereket ennyire ostobának mert még a helyesírásod is egyezik a korábbival ....szánalom

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 26. #12421

ez barbi10 már nem először hirdeti a beltenyészetét véletlen szerű pároztatásból született kölykeit itt a példa : http://www.bloki.hu/_kerdesek-es-valaszok/1867/segitseteksurgos persze az osztálytársak összetartanak és a kis öcsire fogják megint a kis öcsi volt ?? vedd észre megad légy felelős állattartó ivartalaníts ne szaporíts mert jó nagy felelőtlen szaporító vagy mindig nem lehet a kis öcsire fogni mert nem hihető a dolog

Válaszolta Horse gazdi (Heni), 2013. November 24. #12414

Előszőr is nyelvtan tanárt ajánlanék... ott a pont Kicsi:D

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2013. November 23. #12411

Minden félévben kiírod ugyanezt! Szomorú,hogy ilyen felelőtlen szaporítok vannak,mint ti.Mellesleg minden évben ugyanazokkal a helyesírási hibákkal.Tudom,hogy nem egy nyelvtanról szóló oldal,de tanulj már meg írni,mert senkinek nem lesz kedve 3-szor elolvasni egy szót,mire rájön,hogy mi az. Köszi! Kicsinek pedig igaza van: ivartalanítanotok kéne végre!

Válaszolta Barbi9 gazdi (Folti), 2013. November 23. #12412

A kérdező hozzászólása:

Sziasztok!
Pár perce tudtam meg hogy feltörték a blökimet!-.-
Szóval ezt nem én írtam ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem ilyen hibássan írok!

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2013. November 24. #12418

A Folti tuti hogy nem ő írta nem is így ír!

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2013. November 24. #12417

Halló!
Épp azt mondom hogy ezt nem én írtam!
Mellesleg nem írok így eggyáltalán!Mondom tegnap törték fel a blökimet!
De gondolom nem hisztek nekem!:/

Válaszolta Nati2004 gazdi (Rudi), 2013. November 28. #12424

Nem tudok,de a jófogás , vatera . Ezek jók ;)