‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte mimaltan gazdi (Döme), 2014. January 27. #2430

Sziasztok! szerintetek szobatisztaságra lehet nevelni egy olyan tengerimalacot, aki már lassan egy éves?

Eddig még nem jutott eszembe ez a dolog, de elég okos cocám van, csak nem tudom, hogy érdemes-e ezzel kísérleteznem. tehát, hogy a már megszokott életét megbolygatni megéri-e?

kategória: kisemlős, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta mimaltan gazdi (Döme), 2014. January 28. #12667

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm szépen a válaszokat! :) Szokott jelezni a malackám, ha helyzet van, tehát legtöbbször időben vissza tudom tenni őt a helyére. Lehet marad ez a megoldás, végül is már ehhez szokott hozzá. :)

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. January 28. #12664

Szia Döme! :) Az én tengerimalacom,Cucu azaz Darwin szobatiszta körülbelül :D Ez a körülbelül azt jelenti,hogy ha WC-re kell mennie,akkor elkezdi húzni a blúzom,nadrágom,vagy elkezd ugrálni.És leeresztem WCre. Nem szokott szanaszét üriteni,de először ő sem volt szobatiszta.Hónapokig tartott hogy az legyen,nem tanitottuk,magától lett az.1éves tengerimalac is ugyanúgy megbirja tanulni mint a fiatal szerintem... :) http:www.gyakorikerdesek.huallatok__kisemlosok__451351-lehet-szobatiszta-a-tengerimalac ITT alul van: http:torperagcsalok.5mp.euweb.php?a=torperagcsalok&o=vgogJyoxMi

Válaszolta molnarorsolya gazdi (Dolly), 2014. January 28. #12661

Szia nekem 4 éves korom óta folyamatosan van tengerimalacom s a tapasztalatom alapján nem lehet megtanitani egy tengerimalacot semmire.Szerintem ezt úgymond a malackád dönti el,hogy szobatiszta akar-e lenni. Az egyik kérdés,hogy ketrece van-e,mert ha amikor tisztába rakod és leveszed a ketrec rácsát,akkor esetleg a malacka ha vécéznie kell akkor bejár a kis almába. A malackák másik fele elkezd ujizni,ha pisilnie vagy kakilnia kell. Vagy pedig egyszerűen tedd vissza az állatkádat időközönként egy kicsit az almába.

Válaszolta keszthelyiblanka gazdi (fáncsi), 2014. January 27. #12658

szia szerintem meg tudod még tanitani őt.