‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Suominen gazdi (Viki), 2014. February 12. #2454

Vizslámnak hosszú a körme.

Nem tudom rövidre vágni, mert az élő rész is hosszú. sajnos volt egyszer-kétszer, hogy bele vágtam, és vérzett. kozmetikus nincs a közelünkben. állatorvos is csak 70km-re. mi lehet az oka, volt már valakinek ehhez hasonló esete? talán az étrendje miatt nő meg ilyen hosszúra? a futtatással nincs gond, mert min. 8 km gyalogolunk naponta, kemény terepen, és rendszeresen vadászunk is vele.

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Zsuzsa01 gazdi (Fülöp), 2014. February 19. #12767

Lehet venni olyan körömvágó ollót aminek a hátulján van egy kis lemez ami nem engedi, hogy nagyon nagyot vágj le a körméből.Próbáld meg ezzel vágni.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. February 13. #12736

Szerintem azért csak kellene beszélni egy kutyakozmetikussal, vagy állatorvossal, biztos tud mondani valamit. De ha a kutyát nem zavarja, meg azért nem nő vissza a talpába a köröm, akkor nincs baj szerintem. Az én kutyámnak is hosszú a körme, engem is zavart, de a doki megnyugtatott, hogy semmi komoly :)