‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte emter gazdi (Pami), 2014. May 17. #2535

Hány kölyköt szül 1 macska?

Most szül a macskám.eddig kettő van,és már nem nyávog meg semmi csak azt a 2 cicát tisztogatja.lesznek még kiscicák?? vagy csak kettő születik???

kategória: macska, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2014. May 22. #13062

Van amikor csak egy cicát fialnak,azért nem árt figyelni,mert nekünk egy kutyánk járt úgy hogy benne maradt egy kiskutya.A gazdi szerencse hogy észre vette hogy valami nincs rendbe és elvitte orvoshoz és így nem lett baja a mama kutyának mert az elhalt kis kutyát kivették!!!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. May 18. #13050

Talán azt hiszem, ez a kérdés eldőlt azóta. Ha már nyugodt és szoptatja a kicsiket, illetve ő is szundikál, akkor befejeződött a szülés. A szám bizonytalan, hisz több cica lehet az apa, ezért is lehet olyan változatos színű a bundájuk. Szerintem jobb, ha kevesebb van, mert az könnyebben felneveli a mama, arról nem szólva, hogy könnyebb jó gazdit keresni nekik.

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. May 17. #13046

1-5 kiscica lehet.. :) Ha egy kijön valami fehér buroklepény vagy valami iesmi,akkor nem lesz több. De van hogy 1 óra múlva jön a következő kiscica.és a burok se biztos hogy gyorsan kijön ha már megvan mindegyik kiscica.