‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte KirályNikoletta gazdi (Boss), 2015. July 15. #2763

Van itt valaki pestlőrincről akinek bull tipusú kutyája van ? :)

Keresek játszopajtást bosconak,csak elég nehezen megy sajnos.mindenképp szuka kutyust keresünk.játékos,imád játszani :) mindenképp bull tipusú kutyát szeretnénk,mert nem szeretnék problémát.

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KirályNikoletta gazdi (Boss), 2015. July 19. #13918

A kérdező hozzászólása:

Igazabol futtatoba mar regota nem jarunk,mert inkabb csak kotekedos emberek vannak.volt egy olyan eset,mikor Bosco e honapos volt porazon volt mert indultunk volna haza a futibol,esxegy no jott a ket idosebb kutyajaval es elengedte a kant,aki nekiment Bosconak es kiabaltam neki hogy szedje le a kutyajat,nagy nehezen odasetalt,en addigra lerugtam a kutyajat,mast nem tudtam,es o van azota is megsertodve hogy en milyen kocsog voltam.de szerintem mindenki ezt tette volna,ha a kolyok kutyajara raveti magat egy felnott kaukazosi.szoval a kornyeken csak ilyen emberekkel talalkoztam eddig.jol behivhato,szoval inkabb kis terekre jarok ki vele labdazni,jatszani :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. July 17. #13901

Ja így érthető. :( Igen mondjuk egy törékenyebb kutya lehet nem bírá ezt a vadabb játszást. Esetleg kutyafuttató nincs a közeletekben? Lehet ott találkoznátok valakivel akinek ilyen kutyája van és tudnak játszani. Itt csak az lehet probléma, hogy sokan a kis ölebekkel nagyon előítéletesek, és aztán lehet megkapod a "harcikutyás" beazonosítást, aztán úgy nem egy nagy élmény odajárni. Vagy esetleg egy kutyasuli? Ott tanulni is lehet sokat, meg ott tényleg mindenféle kutya megfordul akikkel jól kijöhet, és nincsenek olyan előítéletek sem. :)

Válaszolta KirályNikoletta gazdi (Boss), 2015. July 17. #13899

A kérdező hozzászólása:

Koszonom,onnan mar kileptem.van egy baratja szinten bull tipusu de ok nem ugy jatszanak mint mas kutyak,dontik fel egymast,harapjak egymast aminek a nyoma mefmarad.ok igy jatszanak,es mas tipusu kutyahoz ezert sem engedem.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. July 16. #13894

Facebookon van egy csoport a neve "Séta társkereső" esetleg oda írd ki ezt, egy rövid jellemzést a kutyáról, kép, és hogy hol vagytok pontosan, ott könnyebben találsz partnert sétára. :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. July 16. #13893

Attol, hogy ő bull típusó valószínűleg más kutyákkal is jól elvan. :) Már ha megfelelően van szocializálva.