‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte foltoska gazdi (Foltoska), 2015. December 07. #2835

Milyen társ

Lenne jó foltos mellé? 4 éves ivartalanított kan kutya, aki nagyon szeret játszani és futni, vágtatni. mostanában elég keveset van ebben része. emiatt úgy gondolom, hogy jó lenne, ha lenne egy állattársa. viszont másik kutyát nem szeretnék, mert a szembe szomszédban vagy egy jó pár és harakiriznek, ha póráz nélkül véletlenül kiszabadul foltos. nagyon hangosak is a szomszéd kutyák, tehát nem hiányzik még egy az utcánkba. macskát azért nem szeretnék, mert legalább nálunk védve vannak a kismadarak foltos által, mivel minden macskát kizavar az udvarról, ha véletlenül idemerészkedik egy is. gondolom, hogy egy saját macskát el tudna fogadni. kérdezném, milyen állat lehetne a barátja foltosnak, kutyán és macskán kívül?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta miskacica gazdi (Cili), 2016. January 04. #14232

Szia! Ha segíthetek,már megérte.... Nekem van egy 9 éves keverékem, hozzá hoztunk egy kutyust anno, hogy ne legyen egyedül a kertesben. Mogyi akkor volt 4 éves, jött hozzá a menhelyről Zizike,akkor 8 hónapos kislány. Szeretik egymást,Zizike hamar maga alá is tette Mogyit. Mármint ő a falkavezér. Nálunk folyton változás van. Akkoriban volt egy 12 éves cicám, akit a kutyák tiszteletben tartottak. Később, már 3 kutya mellé épültek be a mostani cicáim sorban. Hiába volt az egyik kutyám 7 éves, attól még el kellett fogadnia a cicákat. Mert a főnök mindig én vagyok. Pedig ez nem mindig látszik. :) A lényeg az, hogy ha száz kutyád lesz, akkor is te leszel a fontos nekik. Én is azt hittem,ha lesz egy társa,akkor jó lesz. Nem. Akkor 2 kutyával kell foglalkoznod,nem eggyel. Ennyi a különbség. :) A kutya szomját nem oltja ki,csakis a gazdája törődése.Ezt megtanultam immár 3 kutya mellett. Szóval,hacsak nem akarsz te magad több állatot, a kutyád miatt ne tedd! Neki te fogsz kelleni,bármit is csinálsz. :)

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2015. December 20. #14210

hááát nem sok esélyt és lehetőséget adsz itt a választásban a többieknek :) kutya kilőve mert a szomszédban sok van és hangos ... ????? na és ... attól semmi nem változik hogy neked 2 kutyád lesz nem lesz hangosabb az utca tengeri malac vagy ló vagy kecske :) vagy cica nem lenne olyan jó társa a kutyádnak mit egy másik vagy esetleg TE MAGAD :) Hiszen ő a te társad :) amennyi időd van ha csak 10-20-30 perc per nap:: játszani, rohangálni sétálni vele azt tedd meg vele !!semmi más boldogabb nincs a kutya életében mint a gazdival eltöltött értékes idő én a helyedben minden nap sétálnék a kutyámmal és pont le sz...nám azt hogy ugat a szomszéd kutya :) (Ha két kutyád van akkor kétszer annyi játszótársad lesz :) :) így akartam írni

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2015. December 20. #14209

hááát nem sok esélyt és lehetőséget adsz itt a választásban a többieknek :) kutya kilőve mert a szomszédban sok van és hangos ... ????? na és ... attól semmi nem változik hogy neked 2 kutyád lesz nem lesz hangosabb az utca tengeri malac vagy ló vagy kecske :) vagy cica nem lenne olyan jó társa a kutyádnak mit egy másik vagy esetleg TE MAGAD :) neked kellene amennyi időd van ha csak 10-20-30 perc per nap játszani rohangálni sétálni vele semmi más boldogabb nincs a kutya életében mint a gazdival eltöltött értékes idő én a helyedben minden nap sétálnék a kutyámmal és pont le sz...nám azt hogy ugat a szomszéd kutya :)