‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Gergöci gazdi (Scooby), 2011. May 08. #446

Nem akarja odaadni a játékát a labradorunk

Mikor játszunk vele labda után megy (én is a kutya után) és kikerül és elbújik ha megvan ki kell fesziteni a szájából a labdát

kategória: kutya, válaszok száma:11, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta SzendiAndi gazdi (Joey), 2011. May 22. #2879

:D nem akar birtokolni semmit:)az van csak,hogy abban látja a játékot,hogy te kergeted őt.Amikor így incselkedik,nem szabad vele foglalkozni.Amikor lenyugszik,vagy magától lerakja valahova a labdát,akkor kell tőle elvenni.Minden alakalommal,amikor ezt csinálja , így kell cselekedni.Így tudod vele megértetni,hogy labdázás akkor van csak,ha ő odaadj azt neked.Türelem játék az egész:)

Válaszolta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. May 15. #2778

Velünk is ez van,van egy labda,amit félt tőlem,és az úgymond játszólabda,amit csak akkor ás nekem elő,mikor "hozd visszá4" akar játsazni...

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. May 08. #2664

Ez igy nem a legjobb hogy ö birtokol es ö mondja meg hogy hogyan jatszal vele.Nem vagy igy falkavezere.
Probalj vele jatekot cserelni.Jatsz vele 2 labdaval.Ha az egyiket eldobod es nem adja vissza,legyen a kezedben a masik,es tegy ugy mintha te jatszanal vele es az sokkal jobb mint az öve.Mutasd is neki.Igy tuti ki fogja az övet "köpni" amit elvehetsz,ekkor jutalmazd es dobd neki a labdat.
Ezt el kell vele többször jatszani.